Find et flot og funktionelt udvalg af velux rullegardin mørklægning hos Gardinbussen-prisgaranti. Vi kommer overalt i Danmark

Har du et flot ovenlysvindue og søger du derfor et velux rullegardin mørklægning, får du total mørke hele døgnet rundt. Book Gardinbussen-prisgaranti til at komme fordi din adresse.

Et rullegardin i kassette med sideskinner blokerer alt lys og skaber bedre indeklima, så det hverken bliver for varmt eller for koldt.

Det er en fantastisk gardinløsning til soveværelset, børneværelset eller tv stuen.

Bestil os på telefon 71 96 98 71, udfyld kontaktformularen eller book online 24/7.

Book tid online


Gardinbussen-prisgaranti har Danmarks bedste priser på velux rullegardin mørklægning. Vi har nemlig prisgaranti plus  5% ekstra rabat.

Mange slags mørklægning

Velux rullegardin mørklægning er ikke den eneste mulighed for at skabe et mørkt rum. Et populært valg hos mange er også et plissègardin, det giver boligen en ren og æstetisk stemning. Mange danskere er vilde med den klassiske persienne, den giver en god mørklægningseffekt i et velux vindue.

Velux rullegardin mørklægning fremstilles i mange farvenuancer og mønstre, så det kan matche dit hjems øvrige indretning.

En kompetent og faglig gardinkonsulent besøger dig i dit hjem og fremviser flotte gardinprøver. Derudover har han bred viden om gardiner og hænderne rigtig skruet på.

Gardinbussen-prisgaranti har et bredt og farverigt sortiment af velux rullegardin mørklægning til alle husets rum.

Fjernbetjent velux gardin

Dit nye velux rullegardin mørklægning er tilgængelig i flere betjenings modeller f.eks. manuelt eller elektrisk. Det kan styres via fjernbetjening eller stemmestyring. Det bliver ikke nemmere.

Gardinbussen-prisgaranti sørger for alt det praktiske lige fra opmåling til montering.

Vi lyver ikke, når vi siger, at vi har landets bedste priser og topkvalitet. Hos os giver vi nemlig vores kunder prisgaranti. Modtager du et lignende tilbud fra en anden gardinbus til en billigere pris, matcher vi prisen og giver yderligere 5% rabat.

Vi kommer til alle husstande og firmaer i hele Danmark.