Gardinbussen i København, Roskilde og resten af Sjælland

Vælg det rigtige gardin til dit hjem med Gardinbussen – København

Gardiner kan være både flotte og praktiske. Det ene udelukker ikke det andet. De både løfter hjemmets indretning og lukker lys og nysgerrige blikke ude. Hos Gardinbussen i København har vi et væld af smukke gardiner i forskellige stilarter og materialer, og vi kommer gerne ud til dig, uanset hvor på Sjælland du befinder dig.

Men hvilke stuer skal dekoreres med hvilke gardiner? Der er mange spørgsmål, der kommer på banen, når man skal vælge gardiner til hjemmet. Hvilken type gardiner vil klæde soveværelset? Hvad holder mest lys ude? Og hvilken type er nemmest at holde ren? Vores gardinkonsulenter rådgiver og vejleder dig i valget af gardiner, farver, mønstre og materialer. Ud fra dine ønsker og behov finder I sammen en løsning, der passer netop dit behov.

Gardiner til indvendig og udvendig brug

Vi har altid mange forskellige typer gardiner med, når vi kommer ud til dig på gratis kundebesøg. Nedenfor kan du se mulighederne for gardiner til indvendig brug fra Gardinbussen i København, Roskilde og resten af Sjælland:

Mere end 10 års erfaring – Roskilde og omegn

Gardinbussen har mere end 10 års erfaring indenfor området, og vi leverer gardiner og solafskærmning til private og offentlige. Ved at vælge Gardinbussen som din gardinmand, kan du være sikker på at få gardiner i højeste kvalitet til laveste penge.

Som noget særligt har Gardinbussen nemlig prisgaranti, som betyder, at vi matcher prisen og giver yderligere 5% i rabat, hvis du mod forventning skulle modtage et billigere tilbud hos en anden gardinbus eller gardinbutik.

Bestil et møde med Gardinbussen allerede i dag

Bestil et uforpligtende og gratis møde med vores gardinkonsulenter her på siden. Udfyld kontaktformularen, og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer med henblik på et tidspunkt, hvor vi kommer hjem til dig. Vi kører i København og resten af landet.

Hvem står bag Gardinbussen?

Gardinbussen er et gardinfirma med hovedsæde i København. Vi kører ud i hele landet til både private og virksomheder, og vi gør en stor dyd ud af det personlige møde og en kompetent rådgivning, så du nemmere kan vælge den rigtige gardinløsning til din bolig. Alle vores gardiner er af højeste kvalitet, og vi samarbejder udelukkende med producenter, som vi kan stå 100% inde for.

Hvor kører Gardinbussen?

Gardinbussen kører i hele Danmark. Vi besøger både privatpersoner og virksomheder, og det er helt gratis og uforpligtende at bestille en gardindemonstration hos Gardinbussen. Det eneste du skal gøre, er at ringe til os på 71 96 98 71, så vi kan aftale et tidspunkt, der passer.

Hvem står bag Gardinbussen?

Hos Gardinbussen har vi et stort udvalg af mange forskellige gardintyper til hele boligen i et utal af farver, mønstre og materialer. Alle vores gardiner er af højeste kvalitet, og de skræddersys, så de passer 100% til dine vinduer. Som et ekstra plus får du hos os prisgaranti, hvilket betyder, at hvis du finder gardiner i den tilsvarende kvalitet, går vi ind og matcher prisen og lægger 5% rabat oven i handlen.

Hvem står bag Gardinbussen?

Gardinbussen er en mobil gardinbutik, der kører rundt i hele landet. Vi kommer hjem til dig, hvor vores erfarne konsulent vil demonstrere det brede udvalg af gardiner – altid høj kvalitet til markedets billigste priser. Det er helt gratis og uforpligtende at få besøg af Gardinbussen.

Gardintyper
Rullegardiner
Rullegardiner

Med rullegardiner kan du kontrollere, hvor meget lys du vil have ind og samtidig værne om dit privatliv…

Rullegardiner
Plisségardiner

Plisségardiner fra Gardinbussen er på én og samme tid både funktionelle og dekorative..

Rullegardiner
Persienner

Gardinbussen kommer gerne forbi din adresse med et udvalg af kvalitative, flotte og billige persienner..

Rullegardiner
Stofgardiner

Stofgardiner er for alvor kommet på banen igen. Og det med god grund. For med disse gardiner…

Rullegardiner
Lamelgardiner

Lamelgardiner er altid et sikkert hit. Og det med god grund. Det er enkelt og stilsikkert og simpelthen genialt…

Rullegardiner
Solafskærmning

Gardinbussen tilbyder et stort udvalg af gardiner til solafskærmning i højeste kvalitet…

Rullegardiner
Mørklægning

Hos Gardinbussen er det muligt at bestille mørklægningsgardiner efter mål til fordelagtige priser…

Billige gardiner med vores prisgaranti + 5% rabat

Gardinbussen tilbyder prisgaranti på alle vores produkter:
Hvis du finder produkter af samme kvalitet billigere et andet sted, så matcher vi denne pris + 5% rabat.
Derfor kan du ikke finde billigere gardiner end hos Gardinbussen

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage indenfor 24 timer og aftaler tidspunkt for vores besøg hos dig.

Vores tilfredse kunder taler for sig selv
Fremragende
4,9 – 163 anmeldelser