Foldegardiner af høj kvalitet i mange designs

Foldegardiner er et populært valg i de danske hjem, og Gardinbussen kommer gerne ud til dig, med et sæt stofprøver i forskellige modeller og designs.

Vi kan tage specifikke prøver med efter dine ønsker, men har ofte lidt af hvert med, for at have mulighed for at give vores kunder en ahaoplevelse, når de ser nogle typer af foldegardiner, som de måske slet ikke havde overvejet.

God kvalitet gælder for alle vores foldegardiner

Det er gældende for alle vores foldegardiner – og generelt for vores produkter – at du får den absolut bedste kvalitet for pengene. Vi går ikke på kompromis med holdbarhed og funktionalitet, selv om vores priser er de laveste i landet.

Alle vores gardintyper er lette og lydløse at betjene, og så kommer de i et væld af farver og mønstre at vælge imellem, så du ikke behøver at nøjes.

Læs om vores prisgaranti herunder.

Billige foldegardiner med vores prisgaranti

Når du handler med Gardinbussen, så er du indbefattet af vores prisgaranti, der sikrer dig, at du ikke køber noget for mere end den absolut billigste pris på markedet.

Det vil sige, at skulle du finde dit produkt til en billigere pris et andet sted, så matcher vi meget gerne denne pris, og slår yderligere 5% af den nye pris, så du er helt sikker på, at du har lavet en god handel.

Foldegardiner efter mål – vi garanterer du få den rigtige størrelse

Når du handler med Gardinbussen, og skal have målt op til dine nye gardiner, kommer vi ud og måler op og sætter dine speciallavede gardiner i produktion. Herefter, når gardinerne er færdige, kommer vi også ud og monterer dem, uden du skal røre en finger.

Ring på tlf. 71 96 98 71 og hør mere, eller bestil dine nye foldegardiner i dag.

Hvad koster foldegardiner?

Det afhænger af, hvor mange foldegardiner du bestiller, ligesom også størrelse og materialevalg spiller en rolle. Hos Gardinbussen skræddersyr vi dine foldegardiner, så de passer 100% til dine vinduer. Selvom du får skræddersyede gardiner af høj kvalitet, har vi hos Gardinbussen prisgaranti.

Hvorfor skal jeg købe foldegardiner?

Foldegardiner er en praktisk og fleksibel gardinløsning, der passer godt ind i den enkle nordiske stil, og som kan monteres i både soveværelser og opholdsrum. Foldegardinerne har et let udtryk og fås i mange forskellige farver og materialer. Se vores store udvalg i vores Gardinbus. Du kan bestille tid til et uforpligtende besøg ved at ringe til os på 71 96 98 71.

Hvordan fungerer foldegardiner?

Et foldegardin er en simpel løsning, der er nem at have med at gøre. Gardinet fungerer fuldstændig som et rullegardin, men i stedet for at stoffet rulles sammen ved optræk, foldes det dekorativt, så gardinet også er smukt at se på, når det ikke er trukket ned.

Hvilke foldegardiner skal jeg vælge?

Det kan være svært at finde den helt rigtige gardinløsning til hjemmet. Med Gardinbussen hjælper vi dig, så du får det bedste udgangspunkt for beslutningen. Vi kommer hjem til dig med vores gardinbus, så du kan se vores udvalg af foldegardiner i hjemlige omgivelser, og vores konsulent står klar med gode råd undervejs.

Gardintyper
Rullegardiner
Rullegardiner

Med rullegardiner kan du kontrollere, hvor meget lys du vil have ind og samtidig værne om dit privatliv…

Rullegardiner
Plisségardiner

Plisségardiner fra Gardinbussen er på én og samme tid både funktionelle og dekorative..

Rullegardiner
Persienner

Gardinbussen kommer gerne forbi din adresse med et udvalg af kvalitative, flotte og billige persienner..

Rullegardiner
Stofgardiner

Stofgardiner er for alvor kommet på banen igen. Og det med god grund. For med disse gardiner…

Rullegardiner
Lamelgardiner

Lamelgardiner er altid et sikkert hit. Og det med god grund. Det er enkelt og stilsikkert og simpelthen genialt…

Rullegardiner
Solafskærmning

Gardinbussen tilbyder et stort udvalg af gardiner til solafskærmning i højeste kvalitet…

Rullegardiner
Mørklægning

Hos Gardinbussen er det muligt at bestille mørklægningsgardiner efter mål til fordelagtige priser…

Billige gardiner med vores prisgaranti + 5% rabat

Gardinbussen tilbyder prisgaranti på alle vores produkter:
Hvis du finder produkter af samme kvalitet billigere et andet sted, så matcher vi denne pris + 5% rabat.
Derfor kan du ikke finde billigere gardiner end hos Gardinbussen

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage indenfor 24 timer og aftaler tidspunkt for vores besøg hos dig.

Vores tilfredse kunder taler for sig selv
Fremragende
4,9 – 163 anmeldelser