Billige plisségardiner fra Gardinbussen – et frisk pust til hjemmet

Trænger dit hjem til et frisk pust? Plisségardiner fra Gardinbussen er på én og samme tid både funktionelle og dekorative og derfor perfekt som indretning af din bolig.

Indret dit hjem med billige plisségardiner

Plisségardiner går aldrig af mode. Med deres enkle og stramme linjer passer de ind i ethvert hjem og enhver stil. Du kan finde alt fra enkel og stilistisk til retro og moderne. Plisségardiner er alsidige og kan derfor bruges i alle rum lige fra soveværelse, entre og stue til køkken, badeværelse og udestue.

Nogle vinduesfaconer og størrelser kan godt skabe udfordringer, når man skal vælge gardiner. Har man derfor store og runde, bøjede eller skrå vinduer, kan plisségardiner være et oplagt valg, da de kan tilpasses selv de mest specielle vinduer og døre.

Flotte plisségardiner på mål – vi kommer til dig

Det er nemt og billigt at bestille plisségardiner på mål fra Gardinbussen. Vi kommer til dig, uanset hvor i landet du bor, med bussen fuld af gardiner i smukke vævninger, elegante mønstre og i et væld af farver. Det eneste, du skal gøre, er at vælge dine gardiner. Vi gør resten – både opmåler, fabrikerer, leverer og monterer.

Ring til os allerede i dag på 71 96 98 71, og vi kommer ud til dig med gardinbussen.

Plisségardiner i et væld af farver

Vi kan tilbyde et hav af smarte løsninger indenfor plisségardiner. Du vælger selv, om du vil have en standardløsning eller en mere avanceret løsning, hvor gardinet hives op ved hjælp af snor eller snorefri betjening.

Gardinbussen er Danmarks førende forhandler af plisségardiner, lamelgardiner, markiser, rullegardiner m.m. Vi holder øje med tidens trends og har altid kun gardiner i høj kvalitet.

Kontakt os i dag – vi kører fra København til Århus

Benyt kontaktformularen her på siden, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med henblik på at aftale en dag, vi kan komme på besøg hos dig med vores store udvalg af billige plisségardiner. Eller ring til os. Vi kører i hele det ganske land, og kommer gerne til dig, uanset hvor du bor.

Hvorfor skal jeg vælge plisségardiner?

Plisségardiner er en meget praktisk gardinløsning, som passer ind i de fleste hjem. Plisségardiner kan både bruges i soveværelser og opholdsrum, og du har selv mulighed for at regulere lysindfaldet. En funktionel og fleksibel løsning, der aldrig går af mode. Overvejer du plisségardiner? Så er du velkommen til at bestille et gratis og uforpligtende besøg af Gardinbussen – vi kører i hele landet.

Hvad koster plisségardiner?

Plisségardiner er en økonomisk gardinløsning, som både er stilfuld og funktionel. Prisen afhænger naturligvis af vinduets størrelse, design og materialevalg. Hos Gardinbussen har vi prisgaranti, så hvis du finder et tilsvarende plisségardin, matcher vi prisen og giver dig 5% rabat oven i.

Hvordan køber jeg plisségardiner?

Hos Gardinbussen kører gratis ud i hele landet. Vi kører hjem til dig og fremviser vores store udvalg af plisségardiner, og vores konsulent står klar med gode råd og vejledning. Besøget er ganske uforpligtende og gratis. Hvis du vælger at købe dine nye gardiner hos os, har vi altid prisgaranti. Skal vi også stå for montering af gardinerne, så giver vi naturligvis et uforpligtende tilbud.

Hvad er plisségardiner?

Plisségardiner er en smart og funktionel gardinløsning, der aldrig går af mode. De er enkle og stramme i designet, så de passer godt ind i den nordiske boligstil. Hos Gardinbussen har vi et stort udvalg af plisségardiner, og vi kommer hjem til dig, så du kan se de forskellige gardiner i hjemlige omgivelser.

Gardintyper
Rullegardiner
Rullegardiner

Med rullegardiner kan du kontrollere, hvor meget lys du vil have ind og samtidig værne om dit privatliv…

Rullegardiner
Plisségardiner

Plisségardiner fra Gardinbussen er på én og samme tid både funktionelle og dekorative..

Rullegardiner
Persienner

Gardinbussen kommer gerne forbi din adresse med et udvalg af kvalitative, flotte og billige persienner..

Rullegardiner
Stofgardiner

Stofgardiner er for alvor kommet på banen igen. Og det med god grund. For med disse gardiner…

Rullegardiner
Lamelgardiner

Lamelgardiner er altid et sikkert hit. Og det med god grund. Det er enkelt og stilsikkert og simpelthen genialt…

Rullegardiner
Solafskærmning

Gardinbussen tilbyder et stort udvalg af gardiner til solafskærmning i højeste kvalitet…

Rullegardiner
Mørklægning

Hos Gardinbussen er det muligt at bestille mørklægningsgardiner efter mål til fordelagtige priser…

Billige gardiner med vores prisgaranti + 5% rabat

Gardinbussen tilbyder prisgaranti på alle vores produkter:
Hvis du finder produkter af samme kvalitet billigere et andet sted, så matcher vi denne pris + 5% rabat.
Derfor kan du ikke finde billigere gardiner end hos Gardinbussen

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage indenfor 24 timer og aftaler tidspunkt for vores besøg hos dig.

Vores tilfredse kunder taler for sig selv
Fremragende
4,9 – 163 anmeldelser