Gardiner? Vi kører ud i hele landet – og med prisgaranti

Drømmer du om at puste nyt liv i dit hjem? Hos Gardinbussen har vi et stort og attraktivt udvalg i alle prisklasser. Vi har alt! Både til stuen og køkkenet til soveværelse og badeværelset, og vi har helt sikkert også en løsning, der vil passe ind i din bolig. Kort fortalt er Gardinbussen din rullende gardinbutik, der kommer hjem til dig – nemmere bliver det ikke! Læs med her og bliv klogere på hvad vi kan tilbyde.

Gardinbussen kommer hjem til dig.

Vores koncept er egentlig ganske enkelt: Du bestiller en tid, hvor én af vores dygtige gardinkonsulenter kan komme hjem til dig på 71 96 98 71 eller via kontaktformularen her på siden. Herefter kommer vi kørende med vores store udvalg i alle regnbuens farver – på den måde kan du se de forskellige farver og materialer direkte hjemme i din egen stue.

Gardinbussen kører i hele Danmark

Gardinbussen kører hele vejen gennem det danske rige, og forsyner private og erhverv med gardiner, der passer til den enkeltes behov og ønsker. Skal vi også komme ud til dig? Ring til os i dag på tlf. 78 75 08 88. Læs i øvrigt mere om vores prisgaranti længere nede på siden.

Vi kommer også og monterer

Når du har fundet den rigtige løsning, går vi i gang med at producere gardinerne, så de passer 100 procent til netop dine vinduer. Efter produktionen får du igen besøg af vores gardinkonsulent, som monterer gardinerne for dig. Med en løsning fra Gardinbussen er du helt sikker på at få en skræddersyet og professionel løsning til en meget fordelagtig pris.

105% Prisgaranti

Gardinbussen tilbyder prisgaranti på alle vores produkter: Hvis du finder produkter af samme kvalitet billigere et andet sted, så matcher vi denne pris + 5% rabat. Derfor kan du ikke finde billigere gardiner end hos Gardinbussen.

Bestil Gardinbussen – Nye gardiner leveret direkte hjem til dig

Book din tid med en gardinkonsulent allerede i dag! Det lover vi, at du ikke vil fortryde. Giv os et kald på 71 96 98 71.
Vi glæder os til at vise dig alle vores flotte produkter!

Hvad koster nye gardiner?

Hos Gardinbussen kører vi ikke med standardpriser, da alle gardiner produceres på skræddersyede mål, så det passer 100% til dine vinduer. Vi har prisgaranti, hvilket vil sige at du kan være sikker på at du får markedets billigste gardiner hos os – og hvis ikke, matcher vi naturligvis prisen og lægger 5% rabat oveni. Læs mere om vores attraktive prisgaranti her.

Hvordan hænger jeg mine nye gardiner op?

Det skal du slet ikke bekymre dig om. Når du køber gardiner hos Gardinbussen, sørger vi for alt til kompetent rådgivning og fremvisning til skræddersyede gardiner på mål samt professionel montering af dine nye gardiner, så de hænger 100% som de skal i vinduerne. Nemt ikke? Du kan bestille et gratis besøg af Gardinbussen her.

Hvornår leveres mine nye gardiner?

Leveringen afhænger af, hvilke typer gardiner du vælger, og hvornår på året du laver din bestilling. Vi vil gerne understrege, at vi altid gør vores ypperste for at holde leveringstiden nede på et absolut minimum. Du er meget velkommen til at ringe til os på 71 96 98 71, hvis du vil høre mere om leveringstiden.

Hvordan vælger man nye gardiner?

Vi ved godt, at det måske kan være svært at vælge imellem vores mange gardiner, og det kan måske være svært at vide, hvilke gardiner, der passer ind i dit hjem. Med vores gardinbus får du mulighed for at se de forskellige gardinløsninger hjemme hos dig selv. Vores dygtige konsulent står klar med professionel rådgivning, så du nemmere kan vælge den helt rigtige gardinløsning.

Gardintyper
Rullegardiner
Rullegardiner

Med rullegardiner kan du kontrollere, hvor meget lys du vil have ind og samtidig værne om dit privatliv…

Rullegardiner
Plisségardiner

Plisségardiner fra Gardinbussen er på én og samme tid både funktionelle og dekorative..

Rullegardiner
Persienner

Gardinbussen kommer gerne forbi din adresse med et udvalg af kvalitative, flotte og billige persienner..

Rullegardiner
Stofgardiner

Stofgardiner er for alvor kommet på banen igen. Og det med god grund. For med disse gardiner…

Rullegardiner
Lamelgardiner

Lamelgardiner er altid et sikkert hit. Og det med god grund. Det er enkelt og stilsikkert og simpelthen genialt…

Rullegardiner
Solafskærmning

Gardinbussen tilbyder et stort udvalg af gardiner til solafskærmning i højeste kvalitet…

Rullegardiner
Mørklægning

Hos Gardinbussen er det muligt at bestille mørklægningsgardiner efter mål til fordelagtige priser…

Billige gardiner med vores prisgaranti + 5% rabat

Gardinbussen tilbyder prisgaranti på alle vores produkter:
Hvis du finder produkter af samme kvalitet billigere et andet sted, så matcher vi denne pris + 5% rabat.
Derfor kan du ikke finde billigere gardiner end hos Gardinbussen

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage indenfor 24 timer og aftaler tidspunkt for vores besøg hos dig.

Vores tilfredse kunder taler for sig selv
Fremragende
4,9 – 163 anmeldelser