Billige persienner i alle materialer – fra Jylland til Sjælland

Overvejer du at sætte persienner op i dit hjem, så kommer Gardinbussen gerne forbi din adresse med et udvalg af kvalitative, flotte og billige persienner.

Denne service giver vores kunder mulighed for at mærke og se materialerne og modellerne i deres egne stuer, så de ikke behøver at gætte på, hvordan det vil se ud i netop deres hjem. Vi måler op så du ikke risikere fejlmål.
Ring til os i dag på tlf. 71 96 98 71.

Dine persienner kan ikke blive billigere

Vi mener det når vi siger, at vi er den bedste udbyder af billige persienner på markedet. Dette kan vi være sikre på er evigt gældende på grund af vores prisgaranti.

Denne garanti går ud på, at hvis du kan finde en af vores varer til en billigere pris, så ikke bare matcher vi denne pris, vi slår også 5% af buddet oveni.

Uendelige muligheder for persienner skræddersyet til din bolig

Gardinbussen rykker ud til alle adresser i hele landet, og vi kommer med et udvalg af de gardintyper, farver og mønstre du gerne vil se i dine stuer – plus lidt ekstra, i tilfælde af, at du vil have en på aha-opleveren.

Vores udvalg er stort og mangfoldigt, og det er naturligvis også muligt at tilpasse gardinet det enkelte rum og det enkelte vindue. Skal gardinerne eksempelvis matche resten af husets stil, så er det muligt at få den samme type gardin både med og uden mørklægning.

Vi kører fra den ene ende af Danmark til den anden for dig

Uanset hvor i landet du befinder dig – fra de store til de yderste småbyer – så kan du bestille Gardinbussen til din adresse, og så kommer vi ud med et udvalg af billige persienner og andre typer af gardiner du måtte ønske.

Hvad koster nye persienner?

Persienner er en økonomisk gardinløsning, og hos Gardinbussen har vi prisgaranti. Det vil sige, at du kan være sikker på, at du hos os finder markedets billigste persienner – hvis du finder persienner i samme kvalitet et andet sted, matcher vi prisen og lægger 5% rabat oveni.

Hvor kan jeg købe nye persienner?

Gardinbussen kører ud i hele landet hos både privatpersoner og virksomheder – ganske gratis og uforpligtende. Vi er en rullende gardinbutik med et stort udvalg af gardiner i allle farver og designs, naturligvis med prisgaranti. Du kan bestille Gardinbussen her eller ved at ringe på 71 96 98 71.

Hvordan hænger jeg persienner op?

Med Gardinbussen skal du slet ikke bekymre dig om monteringen af dine persienner. Du kan spare dig selv for alt besværet. Når dine nye persienner er blevet tilpasset til dine vinduer, kommer vi ud og hænger dem op for dig. På den måde sikrer vi os, at de passer 100%, og at du er tilfreds med din gardinløsning.

Hvorfor er persienner en praktisk løsning?

Persienner er en enkelt og funktionel løsning – de passer godt ind i den nordiske minimalistiske stil, og så er de nemme at rengøre og betjene. Med persienner kan du selv kontrollere sol og skygge, og løsningen fungerer i hele huset.

Gardintyper
Rullegardiner
Rullegardiner

Med rullegardiner kan du kontrollere, hvor meget lys du vil have ind og samtidig værne om dit privatliv…

Rullegardiner
Plisségardiner

Plisségardiner fra Gardinbussen er på én og samme tid både funktionelle og dekorative..

Rullegardiner
Persienner

Gardinbussen kommer gerne forbi din adresse med et udvalg af kvalitative, flotte og billige persienner..

Rullegardiner
Stofgardiner

Stofgardiner er for alvor kommet på banen igen. Og det med god grund. For med disse gardiner…

Rullegardiner
Lamelgardiner

Lamelgardiner er altid et sikkert hit. Og det med god grund. Det er enkelt og stilsikkert og simpelthen genialt…

Rullegardiner
Solafskærmning

Gardinbussen tilbyder et stort udvalg af gardiner til solafskærmning i højeste kvalitet…

Rullegardiner
Mørklægning

Hos Gardinbussen er det muligt at bestille mørklægningsgardiner efter mål til fordelagtige priser…

Billige gardiner med vores prisgaranti + 5% rabat

Gardinbussen tilbyder prisgaranti på alle vores produkter:
Hvis du finder produkter af samme kvalitet billigere et andet sted, så matcher vi denne pris + 5% rabat.
Derfor kan du ikke finde billigere gardiner end hos Gardinbussen

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger, så vender vi tilbage indenfor 24 timer og aftaler tidspunkt for vores besøg hos dig.

Vores tilfredse kunder taler for sig selv
Fremragende
4,9 – 163 anmeldelser