Et populært valg til mange danske boligtyper er et velux mørklægningsgardin.

Skab perfekte rammer i dit sove- eller børneværelse med det rette velux mørklægningsgardin. Den optimale form for mørklægning blokerer alle former for generende lys fra sol, måne og gadebelysning. Dette giver dig en ideel soverytme og bedre indeklima.

Et velux mørklægningsgardin er skabt med høj funktionalitet og i smukke designs. Gardinet leveres i kvalitets tekstiler og moderne mønstre.

Bestil et gratis og uforpligtende kundebesøg og lad en dygtig gardinkonsulent guide dig.

Book tid online


Det kan være svært at finde det rigtig gardin. Hos Gardinbussen-prisgaranti hjælper vi dig til det bedste og flotteste velux mørklægningsgardin.

Manuel eller elektrisk

Det flotte ovenlysgardin kan betjenes manuelt med hånden, med telefonen eller via fjernbetjeningen. Dette giver dig en intelligent og smart velux mørklægningsgardin løsning.

Et populært valg til mange danske boligtyper er et velux mørklægningsgardin leveret i kassette med sideskinner, da denne variant forhindrer alt lys. 

Andre kendte gardintyper som plissègardinet eller persiennen er også tilgængelige til dit velux vindue med mørklægning.

Montering og opmåling klarer Gardinbussen-prisgaranti. Du skal blot booke en gardinbus på 71 96 98 71, online eller via kontaktformularen.

Vi kører i hele Danmark og glæder os til at besøge dig.

Et velux mørklægningsgardin i kassette med sideskinner giver et 100% mørkt rum.

Yderst rimelige priser

“Kan varmt anbefales! Super service, meget lækre gardiner og rigtig god vejledning! Og så er priserne yderst rimelige.” Sådan lyder en anmeldelse fra en glad kunde. 

Hos Gardinbussen-prisgaranti kan du være 100% sikker på en ekstraordinær service. Vores team består af imødekommende, hjælpsomme og smilende gardin konsulenter, der kan deres håndværk. 

Som en ekstra lille bonus giver vi prisgaranti på alle gardiner plus 5% rabat, hvis du modtager et lignende tilbud fra en anden gardinforhandler.

Vi ses snart.