Få den bedste velux mørklægningsgardin pris hos Gardinbussen-prisgaranti.

Et ovenlysvindue har mange fordele. Det giver lys, sol og liv til boligen. Nogen gange kan det dejlige solskin dog have sine ulemper, når der skal soves eller når man arbejder. 

Gardinbussen-prisgaranti står klar med et godt tilbud velux mørklægningsgardin pris. Vi aflægger kundebesøg i folks eget hjem. Det gør, at vi kan tage alle faktorer i betragtning, såsom lysindfald, farvenuancer og dine præferencer. Dermed får du den bedste velux mørklægningsgardin pris. 

Bestil allerede et kundebesøg i dag så kommer vi, når det passer ind i din kalender. Du kan udfylde kontaktformularen eller booke online, så svarer vi indenfor 24 timer. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du også velkommen til at ringe på 71 96 98 71.

Book tid online


Lad en faglig og kompetent gardinkonsulent give dig den skarpeste velux mørklægningsgardin pris.

Alt er muligt

Et valg der skaber 100% mørke til et velux vindue, er et minimalistisk rullegardin i kassette med sideskinner. Det slutter helt tæt og er nemt at betjene, enten manuelt eller elektrisk. 

En anden løsning kan være et elegant plisségardin. Det har stor funktionalitet og fylder minimalt i vinduet. Det findes desuden i up and down modellen, så gardinet kan indstilles efter behov.  

Alt er muligt. Lad en kreativ og iderig gardinkonsulent guide dig. Han vil fremvise forskellige flotte gardinprøver, så du kan se hvilken afskærmning, du vil have. Alle mørklægningsgardiner til velux vinduer fremstilles i smukke vævninger og farver.

Gardinbussen-prisgaranti sikrer dig den billigste velux mørklægingsgardin pris, da vi har prisgaranti + 5% i rabat på alle vores produkter og service.

Mørklægning til ethvert vindue

Gardinbussen-prisgaranti er din gardinforhandler. Vi har et varierende og imponerende udvalg af gardintyper til alle vinduer med eller uden mørklægning. Sortimentet består desuden af solfilm, markiser og anden solafskærmning til udendørs brug. 

Vi leverer altid kun kvalitetsgardiner og service til den bedste pris. Derudover har vi prisgaranti. Modtager du et bedre tilbud på velux mørklægningsgardin pris, matcher vi denne og giver ekstra 5% rabat. 

Vi kører Danmark rundt og glæder os til at besøge dig.