Hos Gardinbussen-prisgaranti har vi et stort udvalg af velux mørklægning.

Ovenlysvinduer tilføjer boligen eller kontorlokalerne mere lys og varme. De er ofte placeret steder, der er svære at nå og kan derfor skabe udfordringer for gardin valget.  

Gardinbussen-prisgaranti lægger gerne vejen forbi dine vinduer og rådgiver dig til de bedste velux mørklægning gardiner. Vi finder altid frem til den perfekte gardinløsning til dine velux vinduer tilpasset dine behov og ønsker. En faglig gardinkonsulent viser et flot sortiment af gardinprøver, der matcher din boligs stil og øvrige interiør.

Book tid online


Leder du efter velux mørklægning? Så led ikke længere, vi forhandler nemlig mørklægningsgardiner til dine ovenlysvinduer.

Forskellige betjeningsmuligheder

Der findes mange gardintyper til velux vinduer, hvilken type du skal vælge afhænger af, hvor i boligen dine ruder er. Søger du efter gardiner til soveværelset, kontoret eller stuen? Skal de være med eller uden velux mørklægning? Hvilken farve passer til rummet eller værelset? Overvej måske i samråd med gardinkonsulenten hvad du har brug for. 

En optimal mulighed til soveværelset er et flot rullegardin monteret i kassette med sideskinner, så ikke den mindste lysstråle slipper igennem. 

For et mere blødt og ikke helt lystæt udtryk til stuen kan du med fordel vælge et elegant plisségardin i up and down modellen, der nemt kan placeres forskellige steder på vinduet. 

Velux mørklægning gardiner har forskellige betjeningsmuligheder, så du kan køre gardinerne op og ned, enten manuelt, elektrisk eller via stemmestyring.

Du kan sagtens bestille dine nye velux mørklægning i din eller dit barns yndlingsfarve og få den ønskede effekt af mørklægning til dit rum.

Få snart besøg af Gardinbussen-prisgaranti

Mangler du ideer og gode råd til dit velux mørklægning, så book en gardinbus til et gratis og uforpligtende kundemøde. Det gøres hurtigt og nemt via kontaktformularen, på telefon 71 96 98 71 eller book online 24/7. Vi bestræber os på at komme hurtigst muligt til din adresse efter bookning. 

Gardinbussen-prisgaranti giver 2 års garanti på alle vores kvalitets gardiner. Ved betaling modtager du et garantibevis. 

Derudover finder du desuden prisgaranti hos os. Det vil sige, at får du et ligeså godt tilbud hos en anden gardinforhandler, matches prisen og der gives 5% i rabat. 

Vi ses derude.