Varmereflekterende gardiner kan sikre dig en bedre søvn, fordi de giver en behagelig rum temperatur.

Vi er glade for sol og sommer og elsker at tilbringe tid i haven med venner og familie. Det er derimod ikke så sjovt, når temperaturen i boligen stiger grundet solens skarpe stråler. Det kan give overophedede værelser og søvnproblemer. På arbejdspladsen kan det give dårligt indeklima og dermed mindske effektiviteten. I skolen kan det give koncentrationsbesvær og gøre dagen mere træls.

Gardinbussen-prisgaranti har varmereflekterende gardiner i mange modeller. De kan dække alle behov, pynte facader og matche forskellige vinduesrammer.

Få et gratis besøg af en gardinekspert og lad ham guide dig til de bedste varmereflekterende gardiner.

Book tid online


Bestil varmereflekterende gardiner til arbejdspladsen. De giver bedre indeklima og dermed bedre miljø.

Gardiner der holder varmen ude

Mørklægningsgardiner kan mere end skærme for solen, de kan også holde varmen ude. Ønsker du 100% mørke til soveværelset kan funktionelle rullegardiner i et kassette med sideskinner være de varmereflekterende gardiner, du har brug for.

Vil du skabe hygge og en mørkere stemning til stuen, når der skal ses tv er smukke, elegante stofgardiner med mørklægning et godt valg.

Til kontorbygninger og uddannelsessteder kan det være rart, at kunne justere lysindfaldet i løbet af dagen. Lamelgardiner med mørklægning har mange anvendelsesmuligheder og kan let betjenes af enhver. 

Udendørs løsninger som f.eks terrassemarkiser, screens og facadepersienner kan også fungere som varmereflekterende gardiner.

 

Varmereflekterende gardiner findes i smukke modeller og farver. De kan matche enhver stilart og personlige design.

Book dit rullende gardin galleri

Gardinbussen-prisgaranti dækker hele Danmark. Vi kører fra Tønder til Frederikshavn og Esbjerg til København. Vores team glæder sig til at høre fra dig.

Book bussen online 24/7, via kontaktformularen eller giv os et kald på 71 96 98 71.

Vi giver prisgaranti på alle varmereflekterende gardiner og andre produkter samt 5% rabat.

Gardinmontøren klarer alt det praktiske lige fra opmåling til montering. Det er så nemt, så skynd dig at bestille.

Glade kunder er altid første prioritet, derfor får vi også super gode anmeldelser på Trustpilot.