Med varmeisolerende gardiner skaber du ikke kun en hyggelig stue men holder også varmen i de kolde måneder.

I de kolde og våde vintermåneder sørger vi for at klæde os godt på for at holde varmen. Vi trækker vi os indenfor og hygger med varme drikke, tæpper og stearinlys. Boligen bliver vores hule, hvor vi tilbringer meget tid. Den skal emme af tryghed, balance og velvære. 

Gardinbussen-prisgaranti har et smukt sortiment af varmeisolerende gardiner i mange flotte modeller, f.eks. foldegardiner, stofgardiner og plisségardiner. De kan pryde ethvert rum. 

Få en varmere bolig og spar på varmeregningen.

Book tid online


Varmeisolerende gardiner kan gøre den helt store forskel for dig og din bolig. Se vores store udvalg hjemme i din egen stue.

Få varmen

Varmeisolerende gardiner med mørklægning, evt. rullegardiner med et sjovt motiv til børneværelset kan monteres i kassette med sideskinner. Det sikrer barnet en bedre søvn og forældrene mere ro. Derudover giver det en behagelig rumtemperatur hele året rundt. 

Det er irriterende at sidde at få træk fra vinduerne i en stue. Varmeisolerende gardiner holder på varmen og skærmer for solen. De fås blandt andet som æstetiske stofgardiner og fremstilles i en bred vifte i hele farveskalaen. Stofgardiner i en dyb mørkegrøn farve kan give rummet dybde og bedre akustik. 

Arbejder du hjemmefra er det vigtigt med det rette arbejdsklima. Det indebære den rigtige belysning, ergonomisk arbejdsstilling og temperatur. Plisségardiner i en grålig tone med up and down modellen giver dig kontrollen over lysindfaldet. 

Husk at langt de fleste produkter findes som varmeisolerende gardiner.

 

Gardinbussen-prisgaranti har gode ideer til hvilke varmeisolerende gardiner du skal vælge.

Det hele er med i prisen

Din gardin rejse starter med et gratis og uforpligtende kundemøde på din bopæl. Dernæst vil du blive præsenteret for imponerende gardintyper i alverdens farver og vævninger. Gardinkonsulenten vil derefter måle dine vinduesrammer. De varmeisolerende gardiner bliver skræddersyede og monteret. Alt sammen i højeste kvalitet, bedste service og til de skarpeste priser. Vi giver nemlig også prisgaranti på alle vores gardiner, plus 5% i rabat. 

Du kan komme i kontakt med os alle hverdage på telefon 71 96 98 71. Du kan også udfylde kontaktformularen eller via online booking 24 timer i døgnet. 

Vores dygtige gardin team ser frem til at komme til din adresse.