Gardinbussen-prisgaranti tilbyder varmeafvisende gardiner i mange flotter modeller og farver.

I Danmark har vi 4 dejlige årstider, en af dem er sommer. Vi elsker sol, varme og lange lyse nætter. Når hverdagen skal fungere, børnene skal i skole og forældrene tidligt op, kan de varme måneder skabe udfordringer. Når temperaturen stiger bliver det sværere at sove og finde ro til fordybelse. Varmeafvisende gardiner kan være løsninger til disse problemer.

Gardinbussen-prisgaranti har en flot kollektion af forskellige gardintyper til alle boliger.

Det kan være rullegardiner, stofgardiner eller markiser til udendørs brug.

Book tid online


Få en bedre søvn med varmeafvisende gardiner, de sikrer den rette sove temperatur.

Hold varmen ude

Varmeafvisende gardiner har en reflekterende effekt, der holder varmen ude, så du får den ønskede inde temperatur. Der er mange modeller at vælge imellem alt afhængig af dine behov for varme og solafskærmning. 

Gardinbussen-prisgaranti anbefaler moderne rullegardiner med mørklægning placeret i kassette med sideskinner for et minimalistisk look og 100% mørke. De er super brugbare til soveværelset eller børneværelset, så du kan sove på alle tider af døgnet hele året rundt.

En anden god mulighed er elegante stofgardiner med mørklægning i en dyb blålig nuance kombineret med stramme lyse plissègardiner for at skabe en badehotels stemning.

Til et skandinavisk design kan lamelgardiner i jordnære farver lukke naturen indenfor og give flot lysindfald.

Vi glæder os til at præsentere dig for vores imponerende varmeafvisende gardiner.

 

Varmeafvisende gardiner som rullegardiner leveret i kassette med sideskinner giver 100% mørke. De er et godt valg til soveværelset.

Kun et telefon opkald

Gardinbussen kan hurtigt rykke ud til din adresse, ligegyldigt hvor i landet du bor. Det eneste du skal gøre er at bestille et gratis kundemøde, alt andet klarer vi.

Det kan du gøre på 71 96 98 71 alle hverdage mellem 8 og 17, via kontakt formularen længere nede på siden eller online. Sammen finder vi et tidspunkt, der passer ind i din kalender.

En dygtig gardinkonsulent vil vejlede og rådgive så du får de bedste varmeafvisende gardiner i absolut topkvalitet og landets bedste priser. 

Hos os giver vi nemlig prisgaranti og 5% rabat.