Udvendige sreens er en af de bedste løsninger til solafskærmning.

Udvendige screens er udvendige rullegardiner, der bliver fremstillet i et flot og tidsløst design, så de passer perfekt til alle vinduestyper.

Gardinbussen-prisgaranti har udvendige screens i høj kvalitet og gode priser. Book et gratis og uforpligtende kundemøde, så du kan få den rigtige vejledning til, hvad der passer dit hus eller firma bedst.

Gardinkonsulenten måler op og monterer de færdigsyede screens. Det bliver ikke nemmere.

Bestil et kundebesøg på 71 96 98 71, via kontaktformularen eller book online 24/7.

Book tid online


Udvendige screens reflekterer solens stråler allerede inden de rammer vinduet og skaber derved bedre indeklima.

levering til erhverv

Er dig og dine kollegaer trætte af de varme sommermåneder, hvor solen virker generende? Bliver kontormiljøet varmt og computeren umulig at se på? Udvendige screens kan være løsningen. De er en af de mest funktionelle former for solafskærmning. Screens reflekterer solens stråler allerede, inden de rammer ruden og skaber derfor et bedre indeklima. Med de rette temperaturer får du en mere effektiv arbejdsplads.

Gardinbussen-prisgaranti tilbyder desuden andre muligheder for solafskærmning. Det kan være:

  • Facadepersienner
  • Faldarmsmarkiser
  • Markiser
  • Markisoletter
  • Terrassemarkiser

De findes i mange modeller og i en bred vifte af farver. Vi leverer selvfølgelig også til private.

Gardinbussen-prisgaranti har udvendige screens i høj kvalitet og til gode priser.

Udvendige screens til top priser

Gardinbussen-prisgaranti giver dig markedets bedste priser på dine nye udvendige screens. Vi giver dig nemlig prisgaranti. Skulle du mod forventning finde udvendige screens leveret med samme gode service som hos os, giver vi dig prisgaranti og 5% rabat.

En glad og tilfreds kunde skriver på Trustpilot: “Helt igennem fejlfri oplevelse. Super service, priser og gardiner i høj kvalitet. Alle aftaler blev overholdt og vores leverede gardiner er præcis som vi ønskede.

Kan varmt anbefales til alle der står og mangler gardiner, men som nægter at bestille de overpriser man ser visse steder.”

Glæd dig til samme gode gardin oplevelse.