Udendørs persienner er din mulighed for at regulere lysindfaldet og give et unikt look til din facade.

Udendørs persienner skaber den rette temperatur i boligen året rundt. Om sommeren gør de rummet køligt og om vinteren holder de på varmen. De skærmer for solen og regulerer på en effektiv måde lysindfaldet. Udendørs persienner fra Gardinbussen-prisgaranti er produceret i holdbare og vejrbestandige materialer. Vi har fokus på kvalitet og stabile gardinløsninger. Udendørs persienner findes i forskellige lamel bredder og kan derfor tilpasses et hvilket som helst facadevindue. 

Få en ekspert ud til dit firma eller bopæl og lad ham rådgive dig til dine udendørs persienner.

Book tid online


Hos Gardinbussen-prisgaranti finder du dine nye udendørs persienner.

Skræddersyet solafskærmning

Vores dygtige gardinkonsulent måler dine vinduer og facader nøjagtigt op. Derefter bliver dine nye udendørs persienner skræddersyede, for så til sidst at blive leveret og monteret. 

Udendørs persienner kan justeres let i forhold til solens placering på himlen. På en nem måde reguleres lamellerne, så de generende solstråler lukkes ude, samtidigt med at udsynet bevares. De fås med både manuelt og elektrisk betjening.

De udendørs persienner giver et let og elegant facade look. Udvalget findes i utallige farvenuancer. Du får gardiner, der er praktiske og eksklusive på en og samme tid. 

Gardinbussen-prisgaranti har mange andre former for solafskærmning som f.eks. solfilm, screens eller markiser. Vi har selvfølgelig også gardiner til indendørs brug bl.a. panelgardiner, stofgardiner eller foldegardiner i spændende farver og mønstre.

Book en gardinkonsulent og få ideer til hvilke udendørs persienne du skal vælge.

Har du spørgsmål om udendørs persienner

 

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 71 96 98 71 med dine spørgsmål. Du kan også booke os online 24/7 eller udfylde kontaktformularen længere nede på siden til et kundebesøg. 

Besøget fra Gardinbussen-prisgaranti er gratis og uforpligtende. Vi giver desuden 2 års garanti på samtlige produkter. 

Prisgarantien sikrer dig konkurrencedygtige priser. Finder du mod forventning billigere udendørs gardiner og lige så god service, matcher vi prisen og fratrækker 5%. 

Teamet hos Gardinbussen-prisgaranti glæder sig til at give dig et godt tilbud.