Få et gratis og uforpligtende tilbud på dine nye udendørs gardiner fra Gardinbussen-prisgaranti.

Udendørs gardiner er dit første skridt på vejen til en komfortabel hverdag og et bedre indeklima. De forskellige varianter af udendørs gardiner beskytter effektivt mod solens stærke stråler og skærmer for privatlivets fred.

Gardinbussen-prisgaranti er din førende gardinforhandler og personlige rådgiver til udendørs gardiner. Book et gratis og uforpligtende kundemøde på 71 96 98 71, via kontaktformularen eller online.

Vi kører til alle adresser i hele Danmark både private og erhverv.

Book tid online


Udendørs gardiner er effektive mod solens stråler og giver bedre indeklima.

Flot facade

Med udendørs gardiner kan du skabe en flot og stilren facade, som samtidig skærmer for sol og nysgerrige blikke. Gardinbussen-prisgaranti tilbyder en bred vifte af flotte udendørs gardiner i højeste kvalitet. 

Ønsker du at forlænge de lange, lune sommeraftener så bestil en terrassemarkise i en flot farve, der matcher blomsterne i din have. Screens kan være en god løsning, da de kan modstå alt slags vind og vejr. De giver bygningen et elegant og minimalistisk udtryk. Facadepersienner kan regulere lysindfaldet og er derfor et godt valg til kontorlokalet.

Gardinkonsulenten tager dit design inde og udvendig i betragtning, når han guider dig. Opmåling og montering bliver udført af samme gardinkonsulent. Dette sikrer vores kunder et stabilt og trygt samarbejde.

Gardinbussen-prisgaranti tilbyder en bred vifte af udendørs gardiner i flotte farver og modeller.

Inspirerende solafskærmning

Ved kundemødet vil du blive præsenteret for et smukt sortiment af gardinprøver af udendørs gardiner. Solafskærmnings mulighederne vil kunne ses i den rette belysning i dit hjem eller firma.

Gardinbussen-prisgaranti går ikke på kompromis med hverken trends eller indretning. Vores udvalg består af mange forskellige løsninger indenfor solafskærmning i et hav af modeller og farver.

Vi glæder os til et inspirerende besøg.

Bemærk venligst vores prisgaranti. Modtager du et billigere tilbud på samme gardiner og service, matcher vi prisen og fratrækker 5%.