Få et gratis og uforpligtende tilbud på dit nye udendørs gardin hos Gardinbussen-prisgaranti.

Det danske sommervejr byder på sol, regn og blæst. Temperaturen kan svinge meget. Men det til trods rykker vi udenfor, ligeså snart vi får mulighed for det. Det kræver derfor læ og beskyttelse mod al slags vejr. 

Gardinbussen-prisgaranti tilbyder et stort udvalg af udendørs gardin. Hos os får du udendørs gardin i høj kvalitet, forskellige modeller og i et væld af farvenuancer. Du vil få glæde af dit nye udendørs gardin i mange somre frem. Alle vores gardiner bliver fremstillet i solide materialer, der holder uanset årstiden.

Book tid online


Et udendørs gardin kan både afskærme for sol, nysgerrige blikke og skabe et bedre indeklima i stuen eller på kontoret.

Gardiner til udendørs brug

Der findes ikke kun en type af udendørs gardin. Gardinbussen-prisgaranti leverer mange forskellige former for solafskærmning. Det kan blandt andet være en stribet markise til altanen, en sort facadepersienne til kontorbygningen eller en lys markisolet, der bevarer udsynet. Du kan derfor tage hensyn til bygningens arkitektoniske stil og skabe det facade look du ønsker. Få råd og vejledning med på vejen ved at booke en fagmand. Det indebærer desuden:

  • opmåling
  • fabrikering
  • montering

Det er en let løsning, da du ikke skal bestille andre håndværkere end gardinkonsulenten. 

Aftal et kundemøde på telefon 71 96 98 71, book online eller udfyld kontaktformularen.

Ved du ikke hvilket udendørs gardin der passer til din bolig eller dit firma, så book en fagmand på området hos Gardinbussen-prisgaranti.

Gardinløsning til hele boligen

Gardinbussen-prisgaranti har et kørende showroom bestående af gardiner til indvendig som udvendig brug. Det kan være udtryksfulde mørklægningsgardiner til soveværelset, moderne lamelgardiner til stuen eller eksklusive plisségardiner til køkkenet. Alt sammen til en fordelagtig pris. Vi har nemlig prisgaranti på alle vores produkter, inklusiv udendørs gardin. Finder du et bedre tilbud hos en anden gardinforhandler, matcher vi prisen og fratrækker 5%. 

Vi ser frem til at besøge dig i hele Danmark.