Gardinbussen-prisgaranti har vilde og trendy gardiner der er kommet for at blive. Book en inspirerende gardinkonsulent.

Gardiner spiller en stor rolle i dansk boligindretning, fordi de bliver brugt i hverdagen. Gardinbussen-prisgaranti ved hvad der rører sig på gardin marked både i ind og udlandet. Et besøg af en innovativ og erfaren gardinkonsulent vil åbne dine øjne for en hel ny gardin verden. Han vil afsløre hvilke trendy gardiner, der er oppe i tiden. Han vil komme med tips, råd og vejledning til hvilke gardiner, der vil klæde din øvrige indretning.

I dag stilles der høje krav til trendy gardiner og der skal tages højde for mange ting. Mode, personlig stil, lysindfald, funktionalitet og miljøet.

Book tid online


Trendy gardiner rummer både et visuelt udtryk og stor funktionalitet.

Overvældende univers af trendy gardiner

Stofgardiner er kommet for at blive. De tunge, bløde gardiner er en smuk måde at indramme mange vinduer på. De kan give enhver stue et majestætisk udtryk. I en mørk grønlig nuance får man en behagelig og rolig følelse. De trendy gardiner rummer tid til eftertanke og fordybelse. Kombinerer dem lækre møbler, lamper og storslåede kunstværker.

Stofgardiner giver desuden bedre akustik og kan virke varmeisolerende. De er kort sagt, de klimavenlige trendy gardiner der kan være prikken over i’et i ethvert hjem. 

Gardiner i tidens trend skal være visuelle smukke og samtidig have stor funktionalitet. De kreative og stilrene panelgardiner får de to faktorer til at gå op i en højere enhed. Lodrette stringente linjer fremhæver dansk design. De trendy gardiner produceres i et mekka af farver. Vælg lyse jordnære farver for et enkelt look eller skab kontraster med varme rødlige toner. 

Panelgardiner kan justeres på måder, så de giver et helt fantastisk lysskær på en kold vinterdag eller en lun sommeraften. De er de kreative gardiner og super funktionelle gardiner. De kan dekorere, skærme for solen, være en innovativ væg, rumdeler eller låge.

Det imponerede rullende showroom har alt i trendy gardiner til inden og udendørs brug som f.eks rullegardiner, lamelgardiner, foldegardiner, terrassemarkiser, screens og mange andre.

 

 

Gardinbussen-prisgaranti har et stort sortiment af trendy gardiner i en bred vifte af farver, mønstrer og strukturer.

Så let er det at få trendy gardiner

Gardinbussen-prisgaranti kører ud til alle adresser i hele landet både private og erhverv. Bestil let en gardinkonsulent til at komme forbi din dør. Det gøres på 3 måder:

  • Udfyld kontaktformularen og vi svarer indenfor 24 timer
  • Book online 24/7
  • Ring alle hverdage mellem 8 og 17 på 71 96 98 71.

En og samme gardinmontør vil tage sig af alt det praktiske fra opmåling til montering.

Bemærk vores helt unikke prisgaranti og de 5% ekstra rabat.

Kontakt os snarest muligt og få flotte, nye og trendy gardiner.