Gardinbussen-prisgaranti har et smukt og elegant udvalg af stof gardiner i mange farver og vævninger.

De eksklusive bølgede stofgardiner indrammer på en æstetisk måde enhver vinduesramme. De skaber et blødt og harmonisk udtryk i stuen, soveværelset eller i det store køkken alrum.

Gardinbussen-prisgaranti tilbyder stof gardiner i en bred vifte af farver, forskellige vævninger og tætheder. De smukke gardiner fremstilles med eller uden mørklægning og dekorerer på flotteste vis alle husets rum. Sæt dit personlige præg med imponerende stofgardiner og lad værelset ose af hygge.

Book en gardinguide og lad ham rådgive dig til et perfekt gardinvalg. Bestil online, ring 71 96 98 71 eller udfyld kontaktformularen længere nede på siden. Sammen finder vi et tidspunkt, der passer ind i din tidsplan. 

Book tid online


Stof gardiner er tidsløse og klassiske gardiner der aldrig går af mode. De matcher alle stilarter.

Individuelle stof gardiner til individuelle hjem

Mennesker er forskellige. Vi har alle vores unikke personligheder, der kommer til udtryk i vores indretning. Stofgardiner har en fantastisk tilpasningsevne til ethvert gardin behov.

Kombiner to lag stofgardiner eventuelt et let transparent stof med et tungt blåt materiale. Det giver et autentisk hotel look. Er du mere fan af den romantiske badehotel stemning, så kan lyse stof gardiner sættes sammen med stof gardiner i havets farver. Det bringer minderne frem fra barndommen, hvor sommeren blev tilbragt ved vandet i Danmark eller i udlandet.

De er klimavenlige. De holder på varmen. Det gavner både miljøet og pengepungen. Derudover er stof gardiner gode for akustikken og derfor et godt valg til børnefamilier.

Har du en minimalistisk rød tråd i hjemmet kan stringente, moderne stof gardiner understrege dette. Miks med andre gardintyper og kreer dit eget design. Kun fantasien sætter grænser for dine kreative udfoldelser.

 

 

Stofgardiner skaber hygge og stemning i hele huset. De holder på varmen of giver bedre akustik.

Høj service på stof gardiner

Gardinbussen-prisgaranti har et fantastisk gardin team. Vores medarbejdere er søde, smilende og velforberedte. De elsker deres håndværk og nyder at levere stofgardiner af høj kvalitet.

Vi har konkurrencedygtige priser og Danmarks bedste anmeldelser på Trustpilot.

En kunde skriver: “En rigtig god oplevelse. God service ift aftaler, opfølgning og det egentlige resultat.”

Bussen triller rundt i hele landet og besøger både private og erhverv.

Bemærk venligst vores prisgaranti på alle gardiner og 5% ekstra rabat.