Flotte støjreducerende gardiner kan skabe bedre akustik, og dermed et bedre lyd og indeklima.

Generende lyde, dårlig rumklang og summen fra elektriske apparater kan være forstyrrende elementer og skabe uro i krop og sjæl. Støjreducerende gardiner kan være en løsning til at afhjælpe disse problemer. Gardinbussen-prisgaranti har et smukt og imponerende gardin udvalg med lyddæmpende effekt til alle boligens rum. 

Book et gratis kundemøde i eget hjem eller på arbejdspladsen. Ring 71 96 98 71, udfyld kontaktformularen eller book online 24/7.

Vi kører til alle døre i hele landet.

Book tid online


Få ekspert rådgivning til de at vælge de flotteste og mest effektive støjreducerende gardiner.

Dæmp støjen

Indret boligen med støjreducerende gardiner og lad dem fuldende din stil. Vælg smukke, lange stofgardiner til en åben planløsning for at bryde støjen. Teksturen i stoffets opbygning  gør, at de dårlige lyde bliver bremset og erstattet af de positive og energigivende som samtaler og musik. De fabrikeres i moderne farver og stilarter og kan kombineres med andre gardintyper for et unikt look.

Foretrækker du lamelgardiner med et stramt udtryk, der passer med tidens trend og i ethvert skandinavisk hjem er disse også støjreducerende gardiner. De produceres efter mål i høj kvalitet og i flotte farver.

Den rullende gardinbus leverer desuden andre smukke gardintyper som f.eks persienner, rullegardiner, plissègardiner og meget andet. Har du brug for solafskærmning, klarer vi også den.

Bestil et gratis besøg af en gardinkonsulent fra Gardinbussen-prisgaranti og lad ham guide dig til din nye støjreducerende gardiner.

Leverandør i hele Danmark

 

Gardinbussen-prisgaranti ruller på de danske veje. Helt fra vikingebyen Ribe i vest til hovedstaden i øst og i det nordlige smukke Skagen til den hyggelige købstad Svendborg i syd.

Vi leverer hurtigst muligt efter bestilling og du skal først betale ved levering.

Vi garanterer de bedste priser, fordi vi har vores prisgaranti og de 5% ekstra rabat.

Teamet hos Gardinbussen-prisgaranti står altid parat med et smil på læben og top service.