Få flotte støjdæmpende gardiner i tidens trend i din stue hos Gardinbussen-prisgaranti.

Bor du i storbyen, har du en travl hverdag på arbejdspladsen eller har du brug for mere ro til eftertanke? Tænk støjdæmpende gardiner ind i boligens indretning og lad hjemmet blive en oase hvor du kan lade op. Bløde tekstiler, gulvtæpper og møbler kan spille en vigtig rolle for rummets akustik.

Støjdæmpende gardiner kan være lige det, der skal til for at give dig mere overskud, ro og balance i dagligdagen. Udover de mange praktiske funktioner, dekorerer de desuden vinduesrammerne på elegant måde. 

Gardinbussen-prisgaranti glæder sig til at præsentere de mange typer af støjdæmpende gardiner.

Book tid online


Den bedste rådgivning til nye støjdæmpende gardiner finder du hos Gardinbussen-prisgaranti.

Startskuddet til bedre lyd

Første skridt på vejen er at få en gardinkonsulent hjem. Det gør du ved at:

  • booke online
  • udfylde kontaktformularen eller
  • at ringe på 71 96 98 71.

Han bemærker hvordan lydniveauet, lyset og stilen er i din bolig. Derefter fremviser han eksempler på de gardiner, der passer bedst. Den samme gardinkonsulent måler op og monterer de skræddersyede støjdæmpende gardiner. Det bliver ikke nemmere eller hurtigere at få bedre akustik.

De bedste gardiner til lyddæmpning er de lange modeller med teksturer i høj kvalitet. Gardinbussen-prisgaranti tilskynder til at vælge enten stofgardiner eller lamelgardiner. Dekorative stofgardiner i flotte grønlige nuancer giver stuen stemning, varme og hygge. Lamelgardiner fylder minimalt i vinduesrammen og justerer let soveværelsets lysindfald. I en lys beige farve tilføjer de alle rum et strejf af eksklusivitet. Vi har noget for enhver smag.

Er du i tvivl hvor vidt hvilke støjdæmpende gardiner du skal vælge så bestil et gratis og uforpligtende tilbud.

De flotteste lameller

 

En glad kunde skriver på Trustpilot efter montering af de færdigsyede gardiner:

“Fantastisk behandling fra opmåling til montering. De flotteste lameller sidder nu perfekt i mine vinduer. Tak for gode råd og inspiration i vores nye hus.

Vil anbefale gardinbussen til alle.”

Glæd dig til samme gode behandling og få Danmarks flotteste lameller. Udover støjdæmpende gardiner har vi et bredt sortiment af gardintyper til inden og udendørs brug for både private og erhverv. 

Bemærk vores prisgaranti og de 5% i rabat.