Gardinbussen-prisgaranti leverer specialsyet gardiner til alle slags vinduestyper.

Møbler, lamper, tæpper og specialsyet gardiner skaber miljø og stemninger i enhver boligtype. Gardiner kan give sammenhæng eller kontraster alt efter farve og struktur. Udfold kreativiteten og fuldend hjemmet med specialsyet gardiner.

Et hus kan byde på forskelligartede vindueskonstruktioner. I en gammel murermestervilla kan der være kommet store panoramavinduer i den renoverede stue, mens nogle af de gamle vinduesrammer kan være bibeholdt i andre rum. Det kan skabe udfordringer for gardin valget.

Hos Gardinbussen-prisgaranti får du specialsyet gardiner, der kan passe til alle vinduestyper. En dygtig og innovativ gardinkonsulent vil rådgive dig og komme med gardin tips. Specialsyet gardiner kan samle hele hjemmet og skabe en rød tråd i indretningen.

Book tid online


Bestil specialsyet gardiner til hele huset. De skaber en rød tråd igennem hele boligen.

En bred vifte af specialsyet gardiner

Gardinbussen-prisgaranti har en imponerede kollektion af specialsyet gardiner. Alle gardiner fremstilles i lækre farver og skønne materialer alt sammen i højeste kvalitet.

Bløde, tunge stofgardiner i en mørkeblå nuance kan give dybde og elegance til husets hjerterum stuen. De virker desuden varme og lydisolerende og giver derfor bedre indeklima. Bestilles de med mørklægning kan de skabe en huleagtig stemning, der oser af hygge og varme.

Til soveværelset kan to lag stofgardiner kombineres. Florlette transparente undergardiner sat sammen med dybe tunge velour stofgardiner i mørkegrøn kan skabe det klassiske hotel look.

Til børneværelset anbefaler vi rullegardiner med et sjovt motiv for at stimulere børnenes leg og glæde. Leveres det med mørklægning i kassette med sideskinner kan barnet sove, selvom det stadig er lyst udenfor. Denne model giver 100% mørke.

Vi har desuden specialsyet gardiner som plissègardiner, foldegardiner, lamelgardiner og panelgardiner og mange flere til både inden og udendørs brug.

 

 

Gardinbussen-prisgaranti har specialsyede gardiner i et mekka af farver, mønstrer og stilarter.

Specialsyet gardiner med alt inkluderet i prisen

Book et gratis og uforpligtende kundemøde ved at ringe 71 96 98 71, book online eller udfyld kontaktformularen. 

Når du bestiller specialsyet gardiner fra Gardinbussen-prisgaranti vil du få en samlet pakkeløsning, der indeholder:

  • Ekspertrådgivning
  • Opmåling
  • Produktion af specialsyet gardiner
  • Levering og montering.

Bemærk desuden vores unikke service prisgaranti. Skulle du modtage et billigere tilbud på de samme specialsyet gardiner som hos, matcher vi prisen og trækker 5% fra.

Bussen kommer til alle adresser i hele landet både private og erhverv.