Få leveret og monteret dine specialsyede gardiner fra Gardinbussen-prisgaranti.

Kører du ikke med standardmål på dine vinduer? Har du trekantede eller buede vinduesrammer? Eller vil du ikke skjule dine vinduesrammer med alt for store gardiner? 

Gardinbussen-prisgaranti tilbyder gratis gardin råd, smukke gardinprøver, opmåling og montering af specialsyede gardiner. 

På et kundemøde i dit eget hjem vil en velforberedt og erfaren gardinkonsulent komme forbi. Her vil du med egne øjne se forskellen og mærke kvaliteten af vores mange gardiner. Du vil opleve hvad de rette gardiner, kan præstere sammen med din personlige stil og dit interiør. Du vil i samarbejde med den dygtige gardinkonsulent finde den gardinløsning, der matcher dit behov. Efter kundebesøget vil de specialsyede gardiner blive produceret og hurtigst muligt derefter vil samme velkendte gardinkonsulent hænge dine specialsyede gardiner op. 

Du får ikke et mere holdbart og smukt resultat end hos Gardinbussen-prisgaranti.

Book tid online


Vi er også leveringsdygtige i specialsyede gardiner til vinduer uden stanard mål.

Mærk forskellen med specialsyede gardiner

Med de helt rette specialsyede gardiner kan du nyde udsigten til dine vinduers form og lysindfald. Samtidig med kan de komplementere din personlige stilart på en perfekt måde. Du vil opleve et hjem, der emmer af balance, ro og velvære. 

Gardinbussen-prisgaranti har de løsninger til dine specialsyede gardiner du har brug for. Vi kan blandt andet nævne:

  • Uimodståelige træpersienner til de større vinduer for et varmt og stemningsfuldt look
  • Florlette bomuldsgardiner i havets nuancer til en sommerhusstemning  
  • Funktionelle lamelgardiner, der også kan optræde som rumdeler i den større stue

Er du blevet nysgerrig på hvad Gardinbussen-prisgaranti har i sit unikke udvalg, så gå på opdagelse i vores gardin univers her på hjemmesiden.

 

 

Flotte og i tidens trend, sådan kan man beskrive de specialsyede gardiner du finder hos Gardinbussen-prisgaranti.

Specialsyede gardiner leveret og monteret

Gardinbussen-prisgaranti sørger for alt det praktiske fra vejledning til ophængning af de specialsyede gardiner. Det eneste du skal gøre, er at bestille en gardinbus hjem til dig. Du kan komme i kontakt med os på telefon 71 96 98 71. Vi sidder klar mandage til fredage mellem 8-17. Derudover kan du også booke online eller udfylde kontaktformularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage.  

Husk desuden at vi har en meget favorabel prisgaranti. Modtager du et bedre tilbud inkl. opmåling og montering, matcher vi denne pris, samt fratrækker 5% i rabat. 

Gardinbussen-prisgaranti står klar med vores dygtige team til at give dig en god gardinoplevelse.