Sorte mørklægningsgardiner er et populært valg og kan sikre at dit rum bliver 100% mørkt.

Sorte mørklægningsgardiner er absolut det bedste valg, hvis du vil have fuldstændig mørke i et rum på alle tidspunkter af døgnet. Bliver de desuden monteret i kassette med sideskinner, er du helt sikker på, at intet lys slipper igennem. Du behøver dog ikke at gå på kompromis med din unikke indretning, da der findes mange muligheder indenfor for mørklægningsgardiner. 

Få faglig ekspert rådgivning ved at booke en gardinkonsulent til et kundemøde.

Det gøres nemt via kontaktformularen, på telefon 71 96 98 71 eller book online.

Book tid online


Hos Gardinbussen-prisgaranti har vi et stort udvalg i mange varianter af sorte mørklægningsgardiner.

Stilsikkert, elegant og klassisk

Farven sort er sofistikeret, dramatisk og dyb. Den er en god farve, fordi den let kan kombineres med andre farver og matches med møbler og andet interiør. Den er en stilsikker vinder hver gang.  

Gardinbussen-prisgaranti har mange variationer af sorte mørklægningsgardiner. Lad en professionel gardinkonsulent hjælpe og rådgive dig, så du får de perfekte gardiner til dine vinduespartier. De fleste gardintyper fås med eller uden mørklægning og i mange forskellige farvenuancer, som f.eks.:

  • Lamelgardiner
  • Rullegardiner
  • Foldegardiner
  • Stofgardiner
  • Plisségardiner

De fås desuden som elektriske gardiner, som let betjenes med fjernbetjening eller stemmestyring. Det kan være en smart og moderne løsning, hvis vinduerne er placeret et sted, der er svære at nå.

Er du i tvivl om hvilke sorte mørklægningsgardiner du skal vælge så book os i dag til et gratis og uforpligtende møde.

Ovenud tilfredse kunder

“Super på service og pris! Vi har haft besøg af konsulenten… og har været ovenud tilfredse over både service og pris! Vil klart anbefale.”

Sådan skriver en glad gardin kunde på Trustpilot.

Gardinbussen-prisgaranti har udover fantastisk service også prisgaranti. Det betyder, at finder du samme tilbud hos en anden gardinforhandler, matcher vi prisen + 5% i rabat. 

Vi glæder os til at besøge dig, ligegyldigt hvor i Danmark du bor.