Gardinbussen-prisgaranti har et smukt udvalg af skræddersyet gardiner til hele boligen.

Forandring fryder, lyder et gammelt dansk ordsprog. Giv hjemmet nyt liv med flotte, nye skræddersyet gardiner. Er du ved at renovere et smukt gammelt hus? Er du lige flyttet i en lækker penthouse lejlighed? Er du i gang med at bygge en ny villa med store panorama vinduer? Fuldend drømmeboligen med skræddersyet gardiner fra Gardinbussen-prisgaranti.

Forskellige boligtyper har forskellige vinduer. I et hus kan der være mange slags vindueskonstruktioner, derfor er det vigtigt, at gardinerne passer og hænger perfekt.

Vores dygtige gardinmontørere måler din vindues rammer op til præcision, helt ned til mindste detalje, det gør, at hver en millimeter bliver udnyttet. Derefter bliver produktionen af de skræddersyet gardiner sat i gang. Det sker på top professionelle systuer, hvor kun de bedste materialer bliver anvendt. Den samme gardinmontør monterer dine nye skræddersyet gardiner, så de hænger perfekt.

Book tid online


Skræddersyet gardiner fås i smakke farver, mønstrer og vævninger. De kan passe enhver vinduesramme.

Skræddersyet gardiner til alle behov

Har du en klar fornemmelse af, hvad dit gardin behov er. Hvordan er lyset i værelserne og hvad er din personlige stil. Mærk efter og lyt til husets stemme. I samråd med en inspirerende gardinkonsulent vil du kunne finde de helt rigtige skræddersyet gardiner og skabe dit eget gardinunivers.

Tag højde både for det funktionelle og æstetiske. Gardiner spiller en stor rolle i danskernes boligstil og kan være den røde tråd der går igennem alle husets rum. De kan skabe kontraster eller binde sammen. Skræddersyede gardiner kan udtrykke stemninger, varme, hygge eller et mere minimalistisk udtryk. Derudover kan gardiner være praktiske. De kan afskærme for sol og nysgerrige blikke. Give bedre akustik og holde varmen inde eller ude alt efter årstiden. Skræddersyet gardiner i dagens Danmark kan gøre en forskel på klimaet. Du kan få et bedre indeklima, større velvære og mere energi i hverdagen. 

Ekspertrådgivning fra en kyndig gardinkonsulent vil hjælpe dig til at vælge skræddersyet gardiner, der skaber balance og harmoni mellem visualitet og det mere funktionelle.

 

 

Skræddersyet gardiner som rullegardiner med mørklægning monteret i kassette med sideskinner er perfekte til børneværelset, da de skaber helt mørke.

Så nemt er det at få nye skræddersyet gardiner

Vi sidder klar ved telefonen og venter på dit opkald. Du kan ringe alle hverdage mellem 8 og 17 på 71 96 98 71, udfyld kontaktformularen eller book en gardinbus online.

Gardinbussen-prisgaranti har alt i gardiner til både inden og udendørs brug til fordelagtige priser. Vi kommer til alle adresser i hele landet, både private og erhverv.

Husk desuden vores fantastiske prisgaranti. Modtager du et billigere tilbud fra en anden gardinforhandler på de samme skræddersyet gardiner, matcher vi prisen og fratrækker 5% i rabat.

Det er hurtigt, nemt og billigt at få smukke skræddersyet uanset hvor i landet du måtte befinde dig.