Få en professionel fagmand ud og måle din karnap eller stuevinduer og få derefter monteret skræddersyede gardiner.

Din bolig, personlig stil og dine vinduer er unikke. Det kræver derfor skræddersyede gardiner. Det kan Gardinbussen-prisgaranti klare for dig og meget mere. 

Når du bestiller et kundebesøg, kommer en fagmand ud til din adresse, når det passer dig. Her vil du få fremvist flotte gardinprøver, så du kan se dine nye gardiner i det rette lys og sammen med din indretning. Gardinkonsulenten vil derefter måle dine vinduesrammer præcist op, så dine skræddersyede gardiner kommer til at passe perfekt i dine vinduer.

Du bestiller en gardinbus nemt på telefon 71 96 98 71, via kontaktformularen længere nede på siden eller via online booking. Vi vender hurtigt tilbage, så du kan få en gardin oplevelse udover det sædvanlige.

Book tid online


At have skræddersyede gardiner er noget dig og din familie vil glæde jer over i mange år frem. Bestil derfor Gardinbussen-prisgaranti til at klare det for dig.

Skræddersyede gardiner i lækre materialer

Alle de skræddersyede gardiner bliver fremstillet hos vores dygtige og kompetente leverandører. De bliver produceret i høj kvalitet og holdbare stoffer. Du kan vælge imellem et hav af farver, lige fra krystalklare nuancer til afdæmpede jordnære toner. Er du til dekorative mønstre og motiver, så har vi også det. Hvad med en sjov tegneseriefigur eller en nuttet bamse til børneværelset. Hvad med et romantisk look til soveværelset med forårsblomster i skønne friske farver. Med abstrakte former på gardinerne i stuen kan du sætte dit helt eget personlige præg. Mulighederne er mange, så lad dig inspirere af vores sortiment. 

Der findes mange typer af skræddersyede gardiner. Nogle af dem er, elegante stofgardiner, funktionelle lamelgardiner eller tidsløse plisségardiner.

De skræddersyede gardiner fabrikeres desuden med eller uden mørklægning. Til soveværelset eller børneværelset vil vi anbefale rullegardiner i kassette med sideskinner. Det vil sikre dig en nats søvn eller en god eftermiddags lur for dit barn, da de slutter helt tæt. 

Det rullende showroom rummer et utal af skræddersyede gardiner.

 

 

Det kræver præcision at få monteret skræddersyede gardiner, lad derfor en gardinkonsulent klare dette.

Skræddersyede gardiner med prisgaranti

Hos Gardinbussen-prisgaranti får du god service, høj kvalitet og Danmarks bedste priser. Finder du billigere skræddersyede gardiner inklusiv opmåling og montering, vil vi selvfølgelig matche denne pris. Derudover fratrækker vi 5% af det samlede beløb. Du får ikke billigere skræddersyede gardiner andre steder.

Vores erfarne gardin team kører i hele landet til alle adresser. Hvis du står og mangler gardiner i huset, lejligheden eller i firmaet, så bestil os i dag. Vi ser frem til at løse dine gardin udfordringer.