Billige ullegardiner i opholdsrum

Rullegardiner er det klassiske valg og samtidig én af vores bedstsælgere.

Ønsker du en diskret løsning som samtidig udfylder dit behov for solafskærmning eller mørklægning så er rullegardiner det helt rigtige valg.

Hos Gardinbussen har vi et stort udvalg af rullegardiner. Faktisk har vi flere hunderede prøver med ud til vores kunder når vi kommer på besøg i vores gardinbus.

Book tid online


Billige rullegardiner i køkken

Giv dit rum kant med rullegardiner

Selv om rullegardiner er en diskret løsning findes der også flere forskellige dessiner som kan hjælpe med at give dit rum noget kant. Se for eksempel billedet her til højre.

Mange har hvide vægge, køkkener og møbler. Nogen savner derfor mere liv i rummet. Her kan rullegardiner være en god løsning.

Billige rullegardiner i børneværelset

Rullegardiner efter mål

For at give rummet den sidste finish er det vigtigt at ens gardiner passer nøjagtigt til vinduerne. Derfor sælger vi kun rullegardiner på mål.

Når vores gardinbus kommer på besøg hos dig er der os der tager målene og derfor også os der bære ansvaret for at dine nye rullegardiner passer perfekt.

Billige rullegardiner i kontorlokaler

Få et gratis besøg af gardinbussen.

For at få et besøg af gardinbussen skal du udfylde kontaktformularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt eller du kan booke et besøg direkte i vores online bookingsystem. Du kan også ringe og få direkte kontakt på tlf. [wsb_phone]

Book tid online