At få rullegardiner duo er et super og innovativt valg til din spisestue, da du vil få et helt unikt lysindfald.

I Danmark kan vi godt lide lys og vi gør derfor så meget som muligt for at lukke det ind i vores bolig og indretning. Det gør vi ved at have store vinduespartier, ovenlysvinduer og et minimalistisk udtryk i stilen. Vi dekorerer med lyse farver, lette møbler og rullegardiner duo. 

De vandrette striber er skiftevis gennemsigtige og ikke gennemsigtige. Det skaber en flot effekt og et unikt lysskær. Rullegardiner duo har forskellige indstillingsmuligheder og kan justeres efter solen og dine behov. 

Bestil en gardinkonsulent og få professionel rådgivning. Det er helt gratis og uforpligtende at få et tilbud. Kundemødet bestiller du:

  • via kontaktformularen
  • online booking eller
  • på telefon 71 96 98 71
Book tid online


Rullegardiner duo til køkkenet kan være en smart løsning da de skærmer af for sol og nysgerrige naboer uden at lukke helt af for dagslyset.

Skab ro med rene linjer

Rene lige linjer får øjnene til at slappe af og give hjernen ro. I en travl dagligdag med stress og jag er det vigtigt at komme hjem til en bolig i balance. Rullegardiner duo har vandrette striber der er en fryd for øjet. De kan være det sidste touch i en skandinavisk bolig. 

De fremstilles i mange farvenuancer, såsom en jordnær beige eller skab kontrast med en eksklusiv sort. 

Rullegardiner duo passer perfekt ind i den moderne stramme stil, men de kan også være en flot detalje i en charmerende og hyggelig lejlighed fyldt med patina.  

Mangler du andre gardiner til resten af boligen, så få besøg af vores rullende showroom og se det store udvalg i eget hjem. Det kan være funktionelle persienner, luftige foldegardiner eller bløde stofgardiner.

 

Flotte rullegardiner duo kan være et smukt element i din indretning og give dig et eksklusivt og charmerende look.

Rullegardiner duo leveres i hele Danmark

Gardinbussen-prisgaranti kører gerne ud til alle adresser i hele landet, til private såvel som erhverv. At have glade og tilfredse kunder er første prioritet på gardin teamet. Det ses tydeligt på Trustpilot. En kunde giver os varme anbefalinger:

“En rigtig dejlig oplevelse at få nye gardiner… Vi er meget glade og undrer os over vi ikke har gjort det noget før. Sikke en forandring,.. Varm anbefaling og mange stjerner herfra.”

Glæd dig til at få samme gode oplevelse. Bemærk også vores fordelagtige prisgaranti og de 5% rabat på alle produkter.