Et rullegardin duo er et smukt gardin valg til dansk design og boligtyper.

Et rullegardin duo er et smukt gardinvalg til enhver boligtype. Det kompromisløse design kan let tilpasses alle stilarter og passer perfekt til nordisk living.

Bor du i en nybygget funkisvilla, en prægtig penthouse lejlighed eller trænger sommerhuset til et friskt pust, så bestil et rullegardin duo hos Gardinbussen-prisgaranti.

Vi er leveringsdygtige i alt indenfor gardintyper til hele huset både ude og inde. En erfaren og faglig dygtig gardinkonsulent kommer gerne forbi din adresse, uanset hvor i landet du bor. Her vil han rådgive dig til det bedste rullegardin duo eller en anden gardin variant. 

Book tid online


Et rullegardin duo giver et helt unikt lysindfald og skaber stemning og velvære i alle rum.

Rullegardin duo for et smukt lys

Med et rullegardin duo kan du være sikker på et lækkert lys, flot indretning og bedre humør. De vandrette, ikoniske linjer tilføjer vinduesrammen et touch af eksklusivitet. Skab unikke stemninger i hvert eneste rum og mix et rullegardin duo med puder, tæpper og møbler i skønne farvenuancer. 

Gardinbussen-prisgaranti har rullegardin duo i de mest klassiske farver som sort, grå, hvid  samt sarte pasteller og mere kulørte. Det fremstilles i forskellige vævninger og med eller uden mørklægning. Ligegyldigt hvilken farve tone du vælger, vil du altid opleve et fantastisk lysindfald.

Der findes intet gardin, hvormed du kan tage kontrol over solen og værne om privatlivet som med et rullegardin duo. Måden stoffet overlapper hinanden på, åbner op for en hel ny lysverden. Gardinet har forskellige justeringsmuligheder alt efter dine behov.

 

Gardinbussen-prisgaranti har et flot udfold af rullegardin duo i mange farver , vævninger og med eller uden mørklægning.

Vi hænger det nye rullegardin duo op

Kundemødet i eget hjem er ganske gratis og uforpligtende. Den kompetente gardinmontør måler op og monterer det skræddersyet rullegardin duo. Resultatet bliver fremragende og vi garanterer, at du bliver tilfreds. Hele processen foregår hurtigt, effektivt og til fair priser.

Vi har prisgaranti og 5% ekstra rabat.

Bestil en smilende og serviceminded gardinkonsulent på 71 96 98 71 alle hverdage mellem 8 og 17.

Udfyld kontaktformularen nederst på siden eller book online.