Plissegardiner up and down mørklægning har mange funktioner samlet i et gardin og fylder minimalt.

Plissegardiner up and down mørklægning har mange funktioner samlet i et gardin. Det flyvende up and down plissegardin kan indstilles lige præcis sådan, som du ønsker det. Det kan rulles op både foroven og forneden, samt skærme perfekt for solens generende stråler. Et super valg til mange af boligens rum.

Book en gardinkonsulent fra Gardinbussen-prisgaranti og lad ham guide dig til den bedste løsning. 

Ring 71 96 98 71, udfyld kontaktformularen eller book et gratis og uforpligtende besøg online.

Book tid online


Gardinbussen-prisgaranti har et stort udvalg af plissegardiner up and down mørklægning til alle boligens rum. De fås i flotte farver og strukturer.

Den smarte løsning

Plissegardiner up and down mørklægning fylder minimalt i vinduesrammen og giver derfor et godt udsyn. De skaber et flot twist i boligens indretning. Det er derfor ikke så mærkeligt, at det er et populært valg hos mange danskere. De findes i et utal af farver og mønstre og giver hjemmet et unikt touch.

Plissegardiner kan være en smart løsning til badeværelset pga. deres tilpasningsevne. De lukker af for omverdenen og skaber privatliv. 

Plissegardiner up and down mørklægning er også geniale til køkkenet. På en effektiv og enkel måde skærmes der af for solens skarpe lys, så man ikke bliver generet i madlavningen eller lektierne foran skærmen.

En dygtig gardinkonsulent tager sig af alt det praktiske. Han rådgiver, måler op og hænger de færdige gardiner op. 

Plissegardiner up and down mørklægning er den smarte gardinløsning. De skaber et flot twist i alle boligens rum.

Kig forbi Trustpilot

Gardinbussen-prisgaranti har Danmarks bedste anmeldelser på Trustpilot. Det er ikke for at prale vi siger det, det er bare fakta. En af dem lyder:

”Hurtig og god service, og rigtig god kvalitet på plissegardinerne vi bestilte. Kan klart anbefales!”

Har du selv lyst til at få samme gode oplevelse, så skynd dig at bestille allerede i dag.

Vi har ikke kun de bedste anmeldelser, men også de allerbedste priser på vores kvalitetsgardiner. Vi giver prisgaranti på alle produkter + 5% yderligere rabat, såfremt du skulle modtage et billigere tilbud .