Plissegardiner med mørklægning er et flot valg til dine vinduer.

Plissegardiner med mørklægning er stilfulde, effektive og giver boligen et elegant og minimalistisk udtryk. De fås i mange flotte farver og mønstre hos Gardinbussen-prisgaranti. Du behøver ikke at vælge dine nye gardiner i en gardinbutik med dårlig belysning. Vi kommer hjem til dig og viser dig vores store udvalg, så du kan se dem sammen med dit interiør. Det bliver ikke nemmere at vælge dine nye plissegardiner med mørklægning.

Du kan bestille et gratis og uforpligtende kundemøde:

  • på telefon 71 96 98 71
  • via kontaktformularen eller
  • book online
Book tid online


Plissegardiner med mørklægning til køkkenet giver et stilfuldt look.

Mange varianter

Plissegardiner med mørklægning findes i mange varianter. Lad en gardinkonsulent guide dig så du får de helt rigtige plissegardiner til dine vinduer og dine behov.

De produceres i forskellige vævninger, alt efter hvor meget lys du vil lukke inde eller ude. Den smarte up and down model gør, at gardinerne kan flyttes rundt i vinduet afhængigt af solens stråler. Gardinerne fås med forskellige betjeningsmuligheder, såsom med eller uden snoretræk. 

De er et favorit valg i mange danske hjem på grund af deres lette look og store funktionalitet. Plissegardinerne passer derfor perfekt til køkkenet, badeværelset eller stuen. 

Vi måler naturligvis op, skræddersyr og monterer de færdige plissegardiner med mørklægning, så de hænger smukt.

Plissegardiner med mørklægning fås i mange farver og mønstre hos Gardinbussen-prisgaranti.

“Høflig og dygtig”

“Høflig, god kommunikation, leverance før tid, opsat som lovet og i den kvalitet som forventet. Super duper!”

Sådan skriver en af mange tilfredse kunder om os på Trustpilot. 

Vi giver dig ikke kun Danmarks bedste plissegardiner med mørklægning. Vi giver dig også Danmarks bedste priser. Gardinbussen-prisgaranti lover dig prisgaranti, hvis du finder et lignende tilbud hos en anden gardinbus. Derudover får du 5% rabat oveni.