Plissegardin med mørklægning er et smukt og effektivt valg til alle boligens rum. de fylder minimalt og giver et enkelt udtryk.

Plissegardinet har mange funktioner og er en elegant løsning til at skabe en flot vinduesramme. Det findes i mange flotte farver og modeller, så du kan vælge præcis det plissegardin med mørklægning, der passer bedst til din stil og bolig. 

Bestil et kundemøde hos Gardinbussen-prisgaranti, bliv inspireret og få gode råd til netop dine vinduer.

Det kan du gøre ved at ringe 71 96 98 71, udfylde kontaktformularen eller booke online.

Book tid online


Plissegardin med mørklægning fås i mange farver og mønstre og flere varianter.

Hvilken type vælger du?

Gardinbussen-prisgaranti har et stort sortiment af gardiner i mange mønstre og farver. En dygtig gardinkonsulent måler dine vinduer op, vi skræddersyer gardinerne og bagefter hænger han dem op. Du kan altid få plissegardin med mørklægning, der passer perfekt til dine vinduesrammer.

Plissegardin med mørklægning fås med snor eller snorefri betjening, alt efter hvad du foretrækker. En bestseller blandt vores kunder er det smarte up and down plissegardin. Det kan trækkes op både foroven og forneden og kan derfor fylde i vinduet, hvor du vil have det. Det kan imødekomme dit individuelle behov og skabe et hjem, der aldrig går af mode.

Plissegardin med mørklægning kan bruges i alle husets rum. Book et gratis besøg af Gardinbussen-prisgaranti og lad en gardinkonsulent guide dig.

Vi kører i hele Danmark

Vi kører til alle adresser både private og erhverv overalt i Danmark.

Bor du i Nordjylland og har brug for mørklægning til de lyse morgener, ja så book Gardinbussen-prisgaranti til at komme forbi din dør.

Er din location derimod i den skønne hovedstad København og har du mere brug for mørklægning til børneværelset – det klarer vi også.

Vi har mange slags gardintyper med mørklægning. Det kan f.eks. være foldegardin, stofgardin, rullegardin eller lamelgardin, valget er dit.

Bemærk venligst vores prisgaranti. Finder du et tilsvarende gardin hos en anden gardinforhandler, matcher vi prisen og giver 5% ekstra rabat.