Hos Gardinbussen-prisgaranti kan du finde persienner mørklægning til din stue i mange flotte designs.

Det primære formål med mørklægningsgardiner er at skabe et mørkt rum. Det kan gøres på forskellige måder, alt efter gardintyperne. 

Der findes ikke kun persienner mørklægning. Hos Gardinbussen-prisgaranti har vi mange muligheder for mørklægning. Bestil en gardinkonsulent og lad ham guide dig. Den dygtige gardinmontør klarer alt det praktiske, lige fra opmåling til montering. Det giver et super flot resultat. 

En tilfreds kunde skriver på Trustpilot følgende om Gardinbussen: “Super flotte gardiner, professionelt arbejde og fantastisk service.”

Glæd dig til et gratis kundemøde på din adresse, privat eller erhverv.

Book tid online


Savner du et smukt udvalg af persienner mørklægning til dit køkken, så bestil et gratis og uforpligtende tilbud hos Gardinbussen-prisgaranti.

Mørklægningsgardiner til alle husstande

Gardinbussen-prisgaranti kører hele Danmark rundt med et bredt udvalg af mørklægningsgardiner. Uanset hvad dit ønske eller behov er, vil vi gøre alt for at imødekomme det. 

Et populært valg hos mange danskere er persienner mørklægning. En anden klassiker er rullegardiner. Bliver de leveret i kassette med sideskinner dækker de 100% for lys. 

Æstetiske stofgardiner i to lag skaber et nydeligt hotel look og har høj mørklægningseffekt. De fremstår elegante i stuen eller soveværelset og giver bedre akustik samt indeklima. 

Lamelgardiner med mørklægning er en oplagt mulighed for en let regulering af lysindfaldet og er derfor perfekte til hjemmekontoret eller tv-rummet. 

Husk mørklægningsgardiner behøver ikke at være sorte. De produceres i mange moderne farvenuancer og strukturer. I samråd med gardinkonsulenten vil du altid kunne finde gardiner, der matcher din stil og indretning.

Book allerede i dag og få besøg af en fagmand, når du skal beslutte dig for persienner mørklægning.

Ring på 71 96 98 71

Bestil en gardinbus til at komme forbi din dør nemt og bekvemt ved at udfylde kontaktformularen eller book online 24/7. Ring på ovenstående nummer hvis du har yderligere spørgsmål. 

Bemærk vores fordelagtige prisgaranti. Finder du persienner mørklægning billigere hos en anden gardinforhandler, matcher vi prisen og fratrækker 5% ekstra.

Din rullende gardinforhandler står klar med gardinløsninger til både inde og udenfor. Det kan f.eks. være solafskærmning i form af facadepersienner, markiser eller solfilm.  

Hos Gardinbussen-prisgaranti foregår betalingen først ved monteringen. Enten på MobilePay (højst 10.000 kr.), kontant (højst 19.999 kr.), Dankort eller kontooverførsel.