Gardinbussen-prisgaranti har et bredt og smukt udvalg af mange typer af nyegardiner til hele huset.

Drømmer du om nyegardiner? Er du lige flyttet og mangler prikken over i’et for at fuldende indretningen? Trænger stuen til et frisk pift?

Nyegardiner fra Gardinbussen-prisgaranti kan være lige det, du står og mangler. Vi er leveringsdygtige i gardiner til alle private husstande og firma adresser i hele landet.

Vores kollektion består af smukke gardiner til både inden- og udendørs brug. Nyegardiner bliver produceret i højeste kvalitet og til fordelagtige priser.

Vi giver nemlig prisgaranti på alle gardintyper. Modtager du et billigere tilbud på nyegardiner end hos os, matcher vi prisen og fratrækker yderligere 5% i ekstra rabat.

Book tid online


Nyegardiner kan fungere som et bærende element i indretningen eller integreres på en diskret måde.

Nyegardiner der matcher dit design

Gardiner kan integreres i enhver stilart, men samtidig være funktionelle. Nyegardiner fås i mange typer, farver, vævninger og de udtrykker hver især det, du gerne vil have dem til. Her er nogle forslag til en lækker indretning. 

Til et minimalistisk hjem er lamelgardiner med rene linjer i en afdæmpet farve et godt valg. Nyegardiner kan dermed sætte fokus på naturen og giver velvære og ro i hverdagen. Søger du gardiner til en autentisk retro stil, kan mønstrede stofgardiner i en vild farve skabe kontrast og personlighed. For et klassisk og luksuriøst hotel look vil en kombination af gardiner udrette dette. Lyse, lette stofgardiner blandet med tunge, bløde materialer i en mørkere nuance vil give hotel følelsen.

Ligegyldigt hvilket design du har i din bolig, kan nyegardiner understrege din personlighed.

Bestil en gardinkonsulent til et gratis kundemøde i eget hjem. Det kan du gøre på 3 måder:

  • via kontaktformularen
  • online booking
  • ring 71 96 98 71

Du vil få en guidet gardin oplevelse ud over det sædvanlige.

 

 

Nye gardiner fremstilles i lækre materialer, vævninger og strukturer med eller uden mørklægning.

Nyegardiner med god service

Du vil stifte bekendtskab med en velforberedt gardinkonsulent, der har bussen fuld af de nyegardiner, du har ledt efter. Du vil modtage gode råd og tips til hvilke gardinløsninger, der imødekommer dine behov.

Han sørger også for opmåling af selv den mest udfordrende vinduesramme. Gardinerne bliver produceret, hvorefter selvsamme gardinkonsulent monterer dem til perfektion.

Det eneste du skal gøre, er at bestille en gardinbus til at komme fordi din dør.

Vi glæder os.