Hos Gardinbussen-prisgaranti kan du finde flotte, nye gardiner til hele huset.

Har du brug for nye gardiner til privatboligen, firmaet eller sommerhuset? Gardinbussen-prisgaranti er din gardinforhandler, der kører direkte hjem til dig. Vi har en smuk kollektion af gardiner til alle vindueskonstruktioner. Når du bestiller nye gardiner ved os, får du en samlet pakkekøsning, den inkluderer:

  • Rådgivning
  • Opmåling
  • Produktion af skræddersyede gardiner
  • Levering og montering af nye gardiner

Du bestiller et gratis og uforpligtende kundemøde ved at udfylde kontaktformularen nederst på siden, book online 24/7 eller ring 71 96 98 71 alle hverdage mellem 8 og 17.

Book tid online


Nye gardiner kan skabe et helt nyt hjem. De kan give liv, stemninger og skabe varme og glæde.

Nye gardiner til hele huset

Alle vores gardiner bliver fremstillet i højeste kvalitet, skønne farver og motiver. De fleste gardintyper bliver fremstillet med eller uden mørklægning. 

Vores dygtige gardinkonsulenter ved hvor vigtigt det er, at kunne inspirere vores kunder til deres valg af nye gardiner. Derfor lytter de til dine behov og ønsker, kigger på lysindfald og sørger for, at gardinerne matcher boligens øvrige interiør. 

Køb nye gardiner ved Gardinbussen-prisgaranti og giv hjemmet en ansigtsløftning. Tykke, lækre stofgardiner kan give sjæl og stemning til ethvert rum. De virker lyd- og varmeisolerende og har derfor flere funktioner i et gardin.

Plissègardiner i up and down modellen kan peppe enhver boligindretning op. Vælg klassiske farver eller skab kontraster med en pangfarve. De kan placeres alle steder på vinduet og er derfor en god måde, at blokere for de irriterende solstråler uden at lukke lyset ude.

Lamelgardiner er smarte til store vinduespartier. Lysindfaldet justeres let og de lodrette linjer giver stuen eller kontorer et elegant touch. De kan bruges som rumdeler eller en skabslåge.

Vores rullende showroom glæder sig til at lægge vejen forbi din adresse.

 

 

Vi har gardinmodeller til hele huset  eller firmaet. Nye gardiner kan skærme for solen og skabe bedre indeklima.

Nye gardiner til fordelagtige priser

Gardinbussen-prisgaranti har Danmarks bedste og billigste priser på nye gardiner. Det kan vi sige på grund af vores prisgaranti. Modtager du et billigere tilbude på tilsvarende gardiner end hos os, matcher vi prisen og fratrækker 5% i ekstra rabat.

Du får 2 års garanti på alle gardiner. Garantibeviset får du ved montering af de nye gardiner.

Vi får flotte anmeldelser af tilfredse kunder på Trustpilot. Det giver de os især, på grund af vores gode kundeservice og kompente gardinkonsulenter.

Gardinbussen-prisgaranti kører i hele landet og vi glæder os til at besøge dig.