Med motor til lamelgardiner kan du på en smart måde trække dine gardiner for i din stue eller karnap.

Har du børn i hjemmet eller leder du efter en innovativ gardinløsning. Med motor til lamelgardiner kan du børnesikrer dit hjem og give de klassiske gardiner et twist. Lamelgardiner tilføjer enhver bolig et stringent look og rene linjer. De matcher dansk minimalistisk design perfekt og fremhæver elegance.

Gardinbussen-prisgaranti tilbyder motor til lamelgardiner i hele Danmark til både privatboligen og firmaadressen. 

Du bestiller nemt en gardinbus ved at udfylde kontaktformularen længere nede på siden og vi vil vende hurtigt tilbage. Du kan også bruge book online funktionen 24/7 eller ringe til os på telefon 71 95 98 71 fra mandag til fredag mellem 8-17.

Book tid online


Få råd og vejledning af en gardinkonsulent omkring motor til lamelgardiner.

Lydløse gardiner

Du bemærker næsten ikke når motor til lamelgardiner bevæger sig. De er nærmest lydløse, så de forstyrrer ikke dig i hverdagen. På en blid og behagelig måde skærmer de for solens stråler og andet ubehageligt lys. Lamelgardiner giver rummet et roligt lysskær for et bedre indeklima, ro og balance. 

Kollektionen af lamelgardiner består af farverige eller klassiske modeller. De bliver alle skræddersyede i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. 

Lamelgardiner er geniale til mange forskellige vinduestyper. De fylder minimalt, når de er trukket til siden i et stort panoramavindue, så du kan nyde udsigten. De er også en perfekt løsning til skråvinduer eller karnapper, da de samler vinduespartierne til en større helhed og fuldender boligens stil. Lamelgardiner kan desuden fungere som rumdeler i en lille lejlighed eller et stort køkken alrum. 

Lamelgardiner har mange muligheder.

 

 

Soveværelset kan være rummet hvor du skal have motor til lamelgardiner.

Gardinbussen-prisgaranti har det hele

Vi har god service, erfarne medarbejdere og hænderne skruet rigtigt på. Et kundebesøg af os er gratis og uforpligtende. Vi tager os tid til at lytte til dine præferencer og kommer derefter med gode tips til, hvad der er af udfoldelsesmuligheder. Gardinkonsulenten sørger derefter for alt det praktiske fra opmåling til montering. 

Bemærk derudover også vores fordelagtige prisgaranti. Den sikrer dig de bedste priser på gardin pakkeløsninger. Finder du et billigere tilbud, matcher vi prisen og fratrækker ganske enkelt 5% fra den samlede pris. 

Vi kører i hele landet.