Leder du efter de rette mørklægningsrullegardiner så book Gardinbussen-prisgaranti døgnet rundt.

De tidsløse mørklægningsrullegardiner matcher dansk design perfekt. Rullegardiner skaber stramme og elegante linjer, der vil klæde enhver vinduesramme. De har stor funktionalitet og kan let kombineres med boligens øvrige interiør. Med et iøjnefaldende motiv i en klar farve kan de være et sjovt og praktisk indslag til børneværelset. Enkle rullegardiner i stuen fylder minimalt og kan let skærme for dagslyset.

Mulighederne er mange og det kan være svært at vælge de rigtige mørklægningsrullegardiner. Book derfor en erfaren og faglig gardinkonsulent til et gratis og uforpligtende hjemmebesøg.

Book tid online


Gardinbussen-prisgaranti har et stort udvalg af mørklægningsrullegardiner.

Smarte og intelligente mørklægsningsrullegardiner

Har du svært ved at nå dine vinduer, kan fjernbetjente gardiner være en smart løsning. De betjenes nemt og batterierne lades op ved hjælp af solceller. Et klimavenligt og intelligent valg. 

Mørklægningsrullegardiner fås i forskellige vævninger og farver, alt efter hvor mørkt du ønsker, dit rum skal være. Gardinbussen-prisgaranti anbefaler mørklægningsrullegardiner i kassette med sidelister for et helt mørkt rum. 

Mørklægningsgardiner er meget mere end rullegardiner. Der er mange varianter og vi har et flot sortiment med i vores rullende showroom. Vi kommer direkte til din adresse, om det er privat eller erhverv.

Mørklægningsrullegardiner kan fås i et væld af typer, farver og mønstrer.

Book døgnet rundt

Det er nemt og enkelt. Du skal blot booke os online, udfylde kontaktformularen eller ringe på telefon 71 96 98 71.

Vi sælger kun kvalitets gardiner, derfor giver vi 2 års garanti og prisgaranti på alle vores gardin produkter. Husk du betaler først når mørklægningsrullegardiner er leveret og monteret. Det kan gøres kontant, MobilePay eller ved hjælp af bankoverførsel. 

Vi kører rundt i hele Danmark og ser frem til at besøge dig.