Flotte mørklægningspersienner finder du hos Gardinbussen-prisgaranti.

Persienner er en god gardin klassiker og har i mange år været danskernes foretrukne gardinvalg. De er lette at betjene, giver flot lysindfald og kan falde i med enhver boligindretning. Mørklægningspersienner fremstilles efter mål og kan derfor passe til alle vinduer og døre. Persienner findes i forskellige lamel størrelser. En god regel er at vælge smalle til små vinduer og bredere til større vinduespartier.  

Bestil en gardinkonsulent og lad ham hjælpe dig til at finde de bedste mørklægningspersienner til dine vinduer.

Gardinbussen-prisgaranti har dygtige fagfolk der ved hvad de laver når du skal have nye mørklægningsgardiner.

Behøver persienner at være hvide?

Det korte svar er nej. Gardinbussen-prisgaranti har et smukt udvalg af persienner i fantastiske farvenuancer. Gardinkonsulenten medbringer gardinprøver for at inspirere dig til det rette farvevalg i dit hjem. Det kan være flotte brede sorte persienner eller støvede grønne i en smal model. Mange har den opfattelse at persienner kun findes i den hvide og tynde variant. Du kan sagtens finde andre pæne farver og typer. 

Gardinbussen-prisgaranti får fremstillet persienner i højeste kvalitet og ikke mister faconen selv efter mange år.  

Booker du en gardinmontør vil han måle op, bedømme dit lysindfald og give dig et godt tilbud på perfekte mørklægningspersienner til din bolig. 

Det gøres enkelt på telefon 71 96 98 71, ved hjælp af kontaktformularen længere nede på siden eller Book online.

Nye mørklægningspersienner kan give et smukt look til din stue.

Gardintyper med mørklægning

Mange af vores elegante gardintyper leveres med eller uden mørklægning. Det er altid en god ide, at starte ud med at finde ud af hvad dit reelle behov er. Skal gardinerne bruges i soveværelset eller børneværelset, er det en god løsning, at de lukker helt tæt. Til det formål anbefaler Gardinbussen-prisgaranti tidsløse rullegardiner med sideskinner i kassette. De betjenes manuelt eller elektrisk.  

Er ønsket derimod en lettere regulering af lyset i køkkenet eller stuen, kan eksklusive plisségardiner være det rette for dig. De fås med eller uden snoretræk. 

Desuden fabrikeres foldegardiner, stofgardiner og andre med mørklægning.

Vi besøger alle adresser i Danmark gratis og uforpligtende. 

Bemærk også vores prisgaranti + de 5% i rabat.