Mørklægningsgardiner fås i mange gardintyper og farver til alle husets rum.

Vi har alle brug for d-vitamin og vi elsker solens varme og lys. I nogle tilfælde har vi dog brug for at lukke solens stråler ude. Har du aften/natarbejde eller små børn kan der være brug for at sove på andre tidspunkter. Mørklægningsgardiner sikrer dig en god søvn, uanset hvornår på døgnet det er. De fås i mange flotte modeller og farver.

Book et gratis besøg online af Gardinbussen-prisgaranti, udfyld kontaktformularen eller ring 71 96 98 71.

En dygtig gardinkonsulent vil derefter besøge dit hjem og give rådgivning.

Book tid online


Mange tror mørklægningsgardiner kun kan være sorte, det passer ikke. De findes i et væld af farver og mønstre.

Luk lyset ude

Vil du have et helt mørkt soveværelse, hvor intet lys trænger igennem, så vælg f.eks. rullegardiner i kassette med sideskinner, det lukker helt tæt. De giver også rummet et enkelt og stilrent udtryk.

Generer lyset dig på computerskærmen eller tv’et, kan lamelgardiner med mørklægning i en smuk farve være en god løsning. Du kan let dreje lamellerne så lyset reguleres på en optimal måde. De giver desuden stuen et elegant touch.

Mange tror at mørklægningsgardiner kun kan være sorte, det passer ikke. De findes i et væld af farver, helt fra en sart lys til en tung dyb nuance. Desuden produceres de i alverdens typer og mønstre. 

Det betyder, at du altid kan finde de mørklægningsgardiner i det design, du ønsker.

Vores mørklægningsgardiner syes på mål. Dette sikrer dig et flot resultat.

Præcise mål

En erfaren montør fra Gardinbussen-prisgaranti måler dine vinduesrammer nøjagtig op. Gardinerne bliver skræddersyede og derefter hænger han dem perfekt op. Det sparer dig for tid og energi.

Finder du samme gardiner og gode service et andet sted, matcher vi prisen og giver yderligere 5 % rabat.

Vi glæder os til at besøge alle adresser i Danmark.