Gardinbussen-prisgaranti har et flot udvalg af mørklægningsgardiner velux til alle husets ovenlysvinduer.

Ovenlysvinduer giver boligen et eksklusivt look og skaber et smukt lysindfald. Gardinbussen-prisgaranti har et bredt udvalg af mørklægningsgardiner velux i flotte farver, mønstre og modeller. Book et gratis besøg af en dygtig gardinkonsulent. Han guider dig til et perfekt gardinvalg og sørger for alt det praktiske lige fra opmåling til montering af de skræddersyede gardiner. 

Book en gardinbus til at komme fordi din adresse online, via kontaktformularen eller ring på 71 96 98 71. Vi besøger alle matrikler i Danmark både private og erhverv.

Book tid online


Mørklægningsgardiner velux fås i rullegardin i kassette med sideskinner hvilket giver total mørke og er gode til soveværelset.

Mange muligheder til dig

Mørklægningsgardiner velux produceres i mange modeller. Først skal du tage i betragtning hvor mørkt dit rum skal være. Skal det være kulsort anbefaler Gardinbussen-prisgaranti rullegardiner i kassette med sideskinner, det er vores absolutte bedste løsning til soveværelset eller børneværelset. Må der derimod gerne slippe lidt lys ind, kan plissegardiner i en flot farve, være lige det du leder efter.

Mørklægningsgardiner velux kan betjenes via en fjernbetjening eller stemmestyring. Det er smart og let. De elegante gardiner giver boligen et enkelt og funktionelt udtryk og matcher enhver nordisk stil.

Må der gerne slippe lidt lys ind kan mørklægningsgardiner velux i plissegardiner være et godt valg fx til stuen.

Trustpilot

Vi får fremragende anmeldelser på Trustpilot af vores meget tilfredse kunder. En af dem skriver: 

”Rigtig grundige i opmåling og opsætning. De er gode til at komme med forslag/løsning uden at prakke en noget på. Kan varmt anbefale dem.”

Hos Gardinbussen-prisgaranti glæder vi os til at besøge dig, ligegyldigt hvor i Danmark du befinder dig.

Husk vores prisgaranti og de 5% ekstra rabat.