Leder du efter mørklægningsgardiner velux tilbud? Så led ikke længere, Gardinbussen-prisgaranti har det du skal bruge.

Mørklægning er en god investering og en langtidsholdbar løsning. Undersøgelser viser, at du sover bedre og med færre forstyrrelser i et mørkt rum. 

Gardinbussen-prisgaranti har mange forskellige gardin muligheder, der kan fungere som mørklægning alt efter dine behov og vinduer. En gardinkonsulent kommer gerne på et gratis kundebesøg og giver dig mørklægningsgardiner velux tilbud. 

Du kan booke et besøg nemt her på siden via kontaktformularen, ringe på telefon 71 96 98 71 eller bruge book online funktionen.

Book tid online


Det kan være svært at finde de rigtige mørklægningsgardiner velux tilbud. Hos Gardinbussen-prisgaranti får du gode priser og super vejledning.

Velux gardin løsninger

Skal børneværelset eller soveværelset være 100% mørkt, er rullegardiner i kassette med sideskinner, det bedste vi kan tilbyde. 

Er du derimod typen der godt kan lide at vågne op til enkelte solstrejf, kan plisségardiner eller persienner i flotte farver være det, du har brug for. 

Lad dig inspirere af Gardinbussens mørklægingsgardiner velux tilbud og få markedets pris og vejledning. Hos Gardinbussen-prisgaranti får du nemlig prisgaranti på alle vores produkter heriblandt mørklægningsgardiner. Finder du samme produkt og service billigere hos en anden gardinforhandler, matcher vi prisen og du får ovenikøbet 5% ekstra rabat. 

Vi har mange velux gardin løsninger. De fleste gardintyper findes med eller uden mørklægning, samt i et væld af farver og mønstre.

Bestil et gratis og uforpligtende kundemøde i dag og få mørklægningsgardiner velux tilbud.

Kundemøde på alle adresser

Vi dækker hele landet og kommer til både private og erhverv.

En dygtig gardinkonsulent præsenterer de forskellige gardin varianter og sammen træffer I et godt gardinvalg. Han måler vinduesrammerne op og hænger de skræddersyede gardiner op. Resultatet bliver altid tilfredsstillende og du får gardiner, der holder i mange år. 

Vores brede udvalg består desuden også af gardiner til udendørs brug, såsom markiser, facadepersienner og solfilm. 

Fælles for alle vores gardiner er den høje kvalitet og den gode pris.