Mørklægningsgardiner til velux finder du i et væld af typer, farver og mønstre hos Gardinbussen-prisgaranti.

Hos Gardinbussen-prisgaranti bestiller du en samlet pakke, der inkluderer:

  • Ekspert vejledning
  • Nøjagtig opmåling
  • Skræddersyede gardiner
  • Perfekt montering
  • 2 års garanti

Alt sammen udført af én og samme gardinkonsulent. Hvor end du bor, privat villa, lejlighed eller sommerhus, så kommer vi gerne på kundebesøg. Vi kører også ud til firmaer, institutioner og andre erhverv.

Book tid online


Ved du ikke helt hvilke mørklægningsgardiner du skal vælge så book et gratis og uforpligtende kundemøde hos Gardinbussen-prisgaranti.

Bestem selv dit lysindfald

Med mørklægningsgardiner til velux er det blevet nemt at justere lysindfaldet og temperaturen i alle boligens rum. Rullegardiner i kassette med sideskinner gør med sikkerhed rummet helt mørkt, derfor er det en klassiker til soveværelset og børneværelset.

De flyvende plisségardiner kan placeres, hvor du ønsker det i vinduet. De falder flot i med vinduesrammen, giver et diskret look og en naturlig solafskærmning. De fylder minimalt og er derfor et godt valg til køkkenalrummet eller stuen.

Persienner som mørklægningsgardiner til velux er en mulighed til kontormiljøet, da lysindfald let kan justeres uden at gøre rummet helt mørkt. 

Lad en innovativ gardinkonsulent guide dig til dine mørklægningsgardiner til velux.

Mørklægningsgardiner til velux kan sagtens implementeres til din flotte stil.

Ring mellem kl. 8-17

Gardinbussen-prisgaranti sidder klar på telefon 71 96 98 71 til at besvare alle dine spørgsmål. Du kan også booke en gardinbus online 24/7 eller blot udfylde kontaktformularen. 

Vi er glade for at kunne tilbyde alle vores kunder prisgaranti. Den går ganske enkelt ud på, at får du samme gode tilbud på mørklægningsgardiner til velux hos en anden gardinforhandler, så matcher vi selvfølgelig prisen. Derudover giver vi 5% i rabat. 

Husk kundemødet er gratis og uforpligtende.