Det kan være svært i junglen af mørklægningsgardiner til velux vinduer at finde de helt rigtige der passer til dine behov og ønsker. Vi står klar til at hjælpe.

Du behøver ikke at lede længere. Gardinbussen-prisgaranti har de mørklægningsgardiner til velux vinduer som du mangler til din bolig. De fremstilles i forskellige typer, farver og strukturer.

I samråd med en dygtig gardinkonsulent finder I den rette gardinløsning. Vi kommer på kundebesøg i privatboligen eller på arbejdspladsen. Du vil blive præsenteret for smukke gardinprøver, få kyndig vejledning samt modtage et rigtig godt tilbud.

Kundebesøget er ganske gratis og uforpligtende. Beslutter du dig for at bestille mørklægningsgardiner til velux vinduer, står vi for den praktiske del. Det indebærer opmåling, levering og opsætning.

Læn dig tilbage og nyd oplevelsen.

Book tid online


Der findes mange typer og farver af mørklægningsgardiner til velux vinduer. Bestil et gratis og uforpligtende tilbud hos os.

Smukt og bredt sortiment

Den kørende gardinbutik har fyldt bussen op med gardiner i lækkert design. Udvalget består blandt andet af stofgardiner, panelgardiner, solafskærmning og mørklægningsgardiner til velux vinduer. 

Det er en god ide at tænke over, hvor meget lys du vil afskærme for. Må solens stråler gerne pible frem eller skal de blokeres helt? Forskellige gardiner skaber forskellige muligheder. 

Til 100% mørke foretrækker mange rullegardiner i kassette med sideskinner. De produceres i mange flotte motiver og farvenuancer. Rullegardinerne kan tilmed leveres som intelligente gardiner, der styres via fjernbetjening, stemmestyring eller telefon. 

Lyse og rene plisségardiner kan justeres så det generende dagslys holdes ude. De giver hjemmet en enkel og stilren stemning. Plisségardiner fremstilles i smukke vævninger og med eller uden snoretræk. Et godt valg til børnefamilier, da de kan leveres med børnesikring. 

Du kan også bestille persienner til dine velux vinduer, de fylder minimalt og er en holdbar løsning der holder i mange år frem.

Se hvor vores store udvalg i din egen stue eller soveværelse af mørklægning til velux vinduer.

Bliv en tilfreds kunde

Book et besøg i dag på telefon 71 96 98 71, udfyld kontaktformularen eller via online booking. Så kan du hurtigst muligt få Gardinbussen-prisgaranti ud til dit hjem. 

Du kan regne med at blive tilfreds med det færdige resultat, som mange af vores andre kunder har skrevet på Trustpilot. 

Udover vores ekstraordinære gode service tilbyder vi prisgaranti + 5% i rabat på alle vores produkter. 

Vi glæder os til at besøge dig.