Det kan være svært at vælge hvilke mørklægningsgardiner til velux ovenlysvinduer du skal vælge til dit hjem, book derfor et gratis besøg af Gardinbussen-prisgaranti.

Har du brug for flotte mørklægningsgardiner til velux ovenlysvinduer? Så book et besøg af et rullende showroom og få en gratis gardin fremvisning i eget hjem. Gardinbussen-prisgaranti kører til alle adresser både private og erhverv overalt i landet.

Vi har et smukt og stort udvalg af gardintyper med eller uden mørklægning, der passer perfekt til velux vinduer. 

En faglig kompetent gardinkonsulent glæder sig til at besøge dig og lytte til dine behov. Sammen finder I de bedste mørklægningsgardiner til velux ovenlysvinduer.

Bestil i dag via kontaktformularen, online eller ring 71 96 98 71, så ses vi snart.

Book tid online


Mørklægningsgardiner til velux ovenlysvinduer findes i mange varianter. Hvad er din behov og hvor mørkt skal rummet være ? Book en gardinkonsulent og lad ham guide dig.

Kvalitetsgardiner til kvalitetsvinduer

Velux vinduerne blev grundlagt i Danmark i 1941. Navnet indikerer godt håndværk og god kvalitet. Derfor er kun de bedste mørklægningsgardiner til velux ovenlysvinduer gode nok.

Gardinbussen-prisgaranti leverer udelukkende lækre kvalitetsgardiner produceret i markedets bedste stoffer og materialer.

Gardiner til ovenlysvinduer kan tilføje et strejf af luksus til boligens indretning. De findes i forskellige gardin varianter alt efter hvilket rum, de skal placeres i. 

Til børneværelset er rullegardiner med et sjovt motiv i kassette med sideskinner en drønsmart løsning, da det giver fuldstændig mørke. 

En mere raffineret mulighed til hjemmekontoret er plissègardiner i en farve, der matcher rummets nuancer.

De mere funktionelle modeller er geniale persienner, der et det prisvenlige valg. 

Gardinbussen-prisgaranti er i en klasse for sig, vi går aldrig på kompromis med kvalitet.

 

Find dine nye, flotte og funktionelle mørklægningsgardiner til velux ovenlysvinduer hos Gardinbussen-prisgaranti.

Samme gardinmontør

Gennem hele gardin processen vil du kun blive mødt af den samme gardinkonsulent. Det sikrer alle vores kunder tryghed, service og sikkerhed. Han vejleder, måler op og monterer de færdigsyede gardiner, så de hænger perfekt.

Gardinbussen-prisgaranti holder hvad vi lover og giver dig en ekstraordinær god service.

Vi har desuden prisgaranti på alle vores gardiner + 5% rabat, hvis du skulle modtage et billigere tilbud på en lignende vare.

En tilfreds kunde skriver på Trustpilot om Gardinbussen-prisgaranti: 

”Superflotte gardiner og god rådgivning om valg af materialer og farver. Hurtig levering og kompetent arbejde med opsætningen. Vi er rigtig glade for resultatet og takker for den gode service!”