Gardinbussen-prisgaranti har et flot udvalg af mørklægningsgardiner til skråvinduer til netop din bolig.

Danskerne elsker sol og lys, også i vores bolig. Ovenlys vinduer er en god mulighed for at få mere lys ind i din bolig. 

Gardinbussen-prisgaranti hjælper dig med at finde de helt rigtige mørklægningsgardiner til skråvinduer. De perfekte gardiner kan gøre hele forskellen for helhedsoplevelsen af rummet. Det gælder om at finde den ideelle kombination af funktionalitet og design. En dygtig gardinkonsulent rådgiver dig, så boligens samlede udtryk spiller. Han medbringer gardinprøver, måler op og monterer de skræddersyede mørklægningsgardiner til skråvinduer.

Book tid online


Mørklægningsgardiner til skråvinduer kan godt skabe udfordringer. Få derfor en faglig vurdering fra en kompetent gardinkonsulent.

Balance mellem lys og mørke

Inden du vælger mørklægningsgardiner til skråvinduer, skal du tage højde for hvor meget afskærmning, du har brug for. Det er vigtigt for gardin valget. 

Er skråvinduerne placeret i soveværelset eller børneværelset anbefaler Gardinbussen-prisgaranti mørklægningsgardiner i kassette med sideskinner. De kan leveres i klassiske modeller eller tidens farver. Denne gardinløsning er nummer 1 på listen over mørklægningsgardiner, da den garanterer 100% mørke. 

Plisségardiner er flotte til ovenlysvinduer i stuen, da de giver et eksklusivt look. De skaber en smuk balance mellem lys og mørke med deres unikke lysindfald. 

Gardinbussen-prisgaranti tilbyder gardiner til alle husets rum med eller uden mørklægning. Det kan f.eks. være stofgardiner i en lys nuance, foldegardiner med et romantisk motiv eller smarte panelgardiner. Gardintyper og farver kan mikses efter smag og behag.

At få mørklægningsgardiner til skråvinduer er en god løsning for en bedre søvn alle tider på dagen, samt bedre indeklima.

Samme gardinmontør

Fra kundemøde til levering og ophængning af de færdigsyede mørklægningsgardiner til skråvinduer er det en og samme gardinmontør. Det giver tryghed og godt samarbejde. Bookingen foregår online, via kontaktformularen eller på telefon 71 96 98 71. 

Alt sammen til en god oplevelse og pris. Gardinbussen-prisgaranti har prisgaranti på alle gardiner. Findes en tilsvarende gardinløsning til billigere penge, matches prisen og 5% fratrækkes den oprindelige pris. 

På gensyn snarest muligt.