Med de rette mørklægningsgardiner stof kan du skabe præcis det udtryk, du ønsker i alle boligens rum.

Lange, smukke stofgardiner er et flot gardin valg til den moderne danske boligstil. De giver rummet dybde, varme og god akustik. Mørklægningsgardiner stof findes i mange flotte farver, så de altid kan matche dit øvrige interiør.

Med de rette stofgardiner kan du let skabe forskellige look alt efter din stil. Gardinbussen-prisgaranti har et af de flotteste sortimenter, der findes i Danmark og vi glæder os til at præsentere det hele for dig.

Vores showroom kører ud til alle adresser i hele landet både privatboligen og firma adresser.

Bestil os nemt på 71 96 98 71, udfyld kontaktformularen eller book online 24/7.

Vi glæder os til et hyggeligt besøg.

Book tid online


Med mørklægningsgardiner stof kan du fremhæve forskellige stemninger i huset. Hvad med det eksklusive hotel look ? Drøm dig væk til din sidste dejlige ferie.

Eksklusivt look

Slå øjnene op hver morgen til bølgende, eksklusive mørklægningsgardiner stof. Det kan føles som at vågne på et hotelværelse og du kan let drømme dig hen til en af dine bedste ferier.

Lad en dygtig gardinkonsulent guide dig til hvordan du får det æstetiske hotel look med velvære. Skal stuen være et hyggeligt sted at befinde sig i, så skab en huleagtig stemning med mørklægningsgardiner stof.

De kan samtidig afskærme effektivt for solens generede stråler, når familien er samlet til deres yndlings tv show.

Gardinbussen-prisgaranti har flere forskellige former for mørklægningsgardiner, der alle giver deres unikke look. 

Mørklægningsgardiner stof tilføjer rummet dybde, varme og hygge.

Top service til top priser

 

Gardinbussen-prisgaranti har Danmarks allerbedste priser på gardiner og service. Vi giver desuden prisgaranti og 5% yderligere rabat.

En tilfreds kunde skriver om kundebesøget følgende på Trustpilot: ”Han var velforberedt ved sit ´salgsbesøg` og forstod kunsten at rådgive os og vi fik en løsning på montering i karnap, som var rigtig god. Vi blev vejledt om stof, på en måde så valget var nemt.”

Få selv en skøn gardin oplevelse.