Gardinbussen-prisgaranti giver dig de bedste og flotteste mørklægningsgardiner skråvinduer.

Skråvinduer skaber hygge, stemning og lys. De giver et unikt udtryk til boligen og findes i mange danske huse. Gardinbussen-prisgaranti har lige netop de mørklægningsgardiner skråvinduer, du står og mangler. Gardinerne er effektive, fylder minimalt og ødelægger ikke din indretning. De fremstilles i forskellige varianter og matcher derfor alle nordiske hjem.

Det rullende showroom har et spændende udvalg af mørklægningsgardiner skråvinduer.

Det består blandt andet af stilsikre plissègardiner, moderne rullegardiner eller funktionelle persienner. Vi glæder os til at vise dig gardinprøverne i eget badeværelse eller soveværelse.

Book tid online


Skråvinduer findes i mange danske huse. De skaber varme, lys og hygge. Lad en dygtig gardinkonsulent guide dig til de bedste mørklægningsgardiner skråvinduer.

Forskellige modeller

Mørklægningsgardiner skråvinduer fabrikeres i forskellige vævninger og modeller. Hvor meget lys må trænge igennem eller hvor er vinduerne placeret? Det er to faktorer, der er værd at tage i betragtning inden et gardin køb. 

Rullegardiner med sideskinner i kassette er det bedste bud på absolut mørke i rummet. De er perfekte til soveværelset og børneværelset. 

Plissègardiner til f.eks. badeværelset skaber en smuk lys effekt og giver et touch af luksus. Up and down varianten kan placeres hvor på vinduet du ønsker, så du får fuld kontrol over både lys og privatliv.

Begge modeller findes som intelligente mørklægningsgardiner skråvinduer, der kan betjenes ved hjælp af telefon, stemmestyring eller fjernbetjening. De fås også med manuelt snoretræk.

Mørklægningsgardiner skråvinduer findes til mange af boligens rum. Et populært valg er rullegardiner i kassette med sideskinner , da de giver helt mørke. Gode til børneværelset.

Sådan gør du

Det er nemt at bestille en Gardinbus. Ring 71 96 98 71, book online 24/7 eller udfyld kontaktformularen så kontakter vi dig indenfor 24 timer. 

Gardinbussen-prisgaranti kommer hurtigst mulig på kundebesøg, når det passer dig.

Vi har 2 års garanti på alle produkter. Desuden er der også prisgaranti. Det vil sige, at findes samme vare billigere et andet sted matcher vi prisen og giver 5% ekstra rabat.

Du kan altid regne med god service og godt håndværk fra en smilende gardinkonsulent.