Mørklægningsgardiner skinner monteret i kassette er et super valg hvis du ikke vil have lys til at slippe igennem.

Er du træt af, at dine gardiner ikke gør rummet helt mørkt? Vågner du, før vækkeuret ringer på grund af solens stråler? Har du natarbejde og skal sove om dagen? 

Gardinbussen-prisgaranti har de mørklægningsgardiner skinner i kassette, du lige står og mangler. 

Bestil en dygtig gardin håndværker og lad ham klare det hele. Han tager et kig på dine vinduer og lytter til dine ønsker. Sammen finder I den bedste gardinløsning, så du snart kan få en uforstyrret søvn. Gardinkonsulenten måler dine vinduespartier op og hænger de skræddersyede gardiner op.

Book tid online


Mørklægningsgardiner i skinner har vi også hos Gardinbussen-prisgaranti. Bestil et gratis og uforpligtende kundemøde allerede i dag.

Det bedste valg

Mørklægningsgardiner skinner monteret i kassette er det optimale valg, vi hos Gardinbussen-prisgaranti kan tilbyde dig. Det gør soveværelset mørkt, skaber den rette temperatur og dermed bedre indeklima. 

Udvalget er stort af mørklægningsgardiner. De findes i forskellige gardintyper og med varierende mørklægnings tætheder.

Det kan f.eks. være kreative rullegardiner til børneværelset, elegante plisségardiner til stuen eller stilsikre lamelgardiner til hjemmekontoret. 

Du skal blot booke et gratis og uforpligtende besøg af en kompetent gardinkonsulent.

Det gøres let og enkelt på telefon 71 96 98 71, via kontaktformularen eller vha. book online-funktionen.

Kreative mørklægningsgardiner skinner monteret i kassette sikrer dig fuld mørke på børneværelset.

Behagelig oplevelse

Vores kunder værdsætter i særdeleshed den gode og behagelige service gardin konsulenterne giver. Det bærer anmeldelserne på Trustpilot præg af. 

Vi kommer ud til alle adresser i Danmark med bussen fuld af flotte gardinprøver, både private og erhverv. Blandt dem kan du også finde solfilm, markiser og anden solafskærmning. 

Gardinbussen-prisgaranti har en særlig service, den hedder prisgaranti. Den går i al sin enkelhed ud på, at vi matcher prisen på tilsvarende gardiner, hvis de findes billigere + 5% i rabat. 

Vi glæder os til at præsentere dig for kvalitets mørklægningsgardiner skinner i dit hjem.