Mørklægningsgardiner plisse skærmer på en flot og enkelt måde for lyset. De kan kombineres med andre gardintyper og derved være et vigtigt element i boligens indretning.

Er du på udkig efter en perfekt blanding mellem funktionalitet og æstetik, kan mørklægningsgardiner plisse være lige det, du søger. Plissegardiner fra Gardinbussen-prisgaranti filtrerer lyset på en smuk og naturlig måde. Derved får du så meget lys som muligt ind i rummet, uden at det virker generende.

Book en gardinkonsulent til et gratis og uforpligtende besøg og lad ham rådgive dig.

Han vil præsentere et flot sortiment af mange forskellige gardinprøver i dit hjem, så du får de mørklægningsgardiner plisse, der passer til dine vinduer.

Book tid online


Gardinbussen-prisgaranti leverer mørklægningsgardiner plisse i et væld af farver og mønstre, så du altid kan finde gardiner der passer i din boligs indretning.

Mange farver

Formålet med mørklægningsgardiner er at skabe et mørkere rum og lukke solens irriterende stråler ude. Mange vælger at have dem i soveværelset, børneværelset, stuen eller hjemmekontoret. Mørklægningsgardiner plisse skærmer på en flot og enkel måde af for lyset. De fylder minimalt og kan kombineres med andre gardintyper. Alt det kan skabe en smuk stemning i dit hjem.

Gardinbussen-prisgaranti leverer mørklægningsgardiner i et væld af farver og mønstre, så du altid kan finde gardiner der passer til din boligs indretning. Farveskalaen spænder fra lyse naturlige nuancer, som giver et strejf af naturen, til mørke dramatiske farver der skaber atmosfære og varme.

Mørklægningsgardiner plisse kan dermed bidrage til et spændende element i din personlige stil og give et unikt udtryk.

Gardinbussen-prisgaranti har mørklægningsgardiner plisse til alle husets rum. Mange bruger dem i stuen eller soveværelset da de skærmer for lyset på en flot og naturlig måde.

Sådan bestiller du

Ring 71 96 98 71, book online eller udfyld kontaktformularen nederst på siden. Vi kommer på en tid, der passer dig og lytter til dine gardin ønsker.

En professionel gardinkonsulent tager sig af alt det praktiske fra opmåling til montering.

Gardinbussen-prisgaranti besøger alle adresser i hele Danmark både erhverv og private.

Bemærk venligst vores prisgaranti plus 5% ekstra rabat hvis du mod forventning skulle modtage et billigere tilbud fra en anden gardinforhandler. 

Vi ses på de danske landeveje.