Gardinbussen-prisgaranti har et bredt udvalg af mørklægningsgardiner på mål til at dække dine behov.

Mørklægningsgardiner på mål kan måske lyde kedeligt og tungt. Du tænker, at det kan være svært at integrere dem i din indretning.

Sådan er det ikke hos Gardinbussen-prisgaranti. Vi har mange gardintyper, der også kan bruges som mørklægningsgardiner. Det kan være stofgardiner, foldegardiner, plisségardiner, lamelgardiner og rullegardiner.  

Det sikrer dig, at du altid finder et gardin, der matcher dit design.

Book tid online

 

Søger du mørklægningsgardiner på mål til køkkenet, soveværelset eller børneværelset står vi klar med råd og vejledning.

 

Vi imødekommer alle ønsker

 

 

Har du brug for at gøre rummet 100 procent mørkt, er et rullegardin i kassette med sideskinner vores allerbedste løsning.  

Har du svært ved at nå ovenlys vinduerne, har vi elektriske, batteridrevet mørklægningsgardiner på mål. Så kan du selv styre ved hjælp af telefon eller fjernbetjening. 

Søger du derimod et gardin til soveværelset for at få et hotel look, kan et to lags stofgardin med mørklægning være løsningen.  

En kompetent gardinkonsulent guider dig til det bedste valg.

Mørklægningsgardiner på mål kan fås i et bredt udvalg lige fra rullegardiner til stofgardiner.

Bestil et besøg af gardinbussen

 

 

Book et uforpligtende og gratis besøg online, via kontaktformularen eller ring på 71 96 98 71. Vi sidder klar på telefonen. 

Gardinbussen-prisgaranti giver 2 års garanti på alle varer. Dine skræddersyede gardiner bliver produceret ved leverandører, der udelukkende lever op til de højeste kvalitetskrav. Leveringstiden kan variere alt efter gardintype, men vi bestræber os altid på, at de bliver leveret og monteret hurtigst muligt. 

Som ekstra service har vi prisgaranti. Det betyder, at finder du et lignende godt tilbud hos en anden gardinforhandler, matcher vi prisen + 5% i rabat.