Det kan være svært at vælge hvilke mørklægningsgardiner ovenlys der passer til din bolig, men vi står klar med råd og vejledning.

Mange danskere foretrækker så meget lys i boligen som overhovedet muligt. Derfor bliver de fleste huse bygget med forskellige slags vinduer.

Gardinbussen-prisgaranti har et flot og varieret sortiment af mørklægningsgardiner ovenlys.

Bestil blot et besøg og oplev selv de mange muligheder til dine vinduer. Vores rullende showroom byder på gardinprøver i mange typer, farver og strukturer.

Du kan få dem præsenteret i egen bolig ved at booke et besøg online, telefon 71 96 98 71 eller via kontaktformularen.

Book tid online


Mørklægningsgardiner ovenlys behøver ikke at stjæle al opmærksomheden, men kan sagtens være både en flot og effektiv løsning.

En diskret løsning

Fælles for mørklægningsgardiner ovenlys er, at de alle fylder minimalt i vinduesrammen. Dermed behøver du ikke at gå på kompromis med din indretning og stil. De giver et diskret og elegant look i vinduet. 

Med smarte up and down plisségardiner der let reguleres alt efter hvordan lyset falder ind, om det er sollys eller gadelamper. De dekorative plisségardiner fås med snoretræk eller uden, så du også kan få et børnesikkert design.

Minimalistiske rullegardiner i en lys nuance monteret i kassette med sideskinner vil med garanti give dig en god søvn uden forstyrrelser. Alt efter hvor nemme dine vinduer er at nå, kan de betjenes manuelt eller elektrisk med fjernbetjening, stemmestyring eller telefon.    

Praktiske persienner der kan vippes i forskellige retninger, så lysindfaldet korrigeres. De er effektive til badeværelset eller bryggerset, fordi de tåler fugt.

Find dine nye mørklægningsgardiner ovenlys hos Gardinbussen-prisgaranti allerede i dag.

Hurtig levering

Vores mål er at levere dine nye mørklægningsgardiner ovenlys så hurtigt som muligt. Det kommer naturligvis an på, hvilke typer gardiner du vælger og hvornår på årstiden du bestiller. 

Du skal først betale når du er tilfreds. Det vil sige, når de færdigsyede gardiner hænger perfekt.

Du kan betale med dankort, MobilePay (op til 10.000 kr.), kontooverførsel eller kontanter (max. 19.999 kr.). 

Gardinbussen-prisgaranti leverer kvalitets gardiner til markedets bedste priser, fordi vi har prisgaranti. Dette betyder at får du et lignende tilbud på samme gardintyper, matcher vi prisen og giver 5% ekstra rabat. 

Det kalder vi god service.